tucholm Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 Witam, zapalniczka z przodu działa mi tylko i wyłącznie przed odpaleniem samochodu. W czym może być problem? Pozdrawiam Marcin
Marcino87 Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 Witam, zapalniczka z przodu działa mi tylko i wyłącznie przed odpaleniem samochodu. W czym może być problem? Pozdrawiam Marcin hmm jak to ? a później nie ma prądu w niej
Marcino87 Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 Dokładnie tak! no to dziwne powinien być cały czas prąd Zobacz czy jest prąd jak wyjmiesz 33 bezpiecznik z tablicy bezpieczników
koziol1006 Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 zobacz czy to nie przez światła możę włączasz światła albo masz na auto i one się włączają-do czego dążę ja tak miałem ze przy włączeniu świateł zasilanie w zapalniczce padało. Rozwiązanie bardzo proste -pomylony kabel prądowy z masowym. A masz podświetlenie przed włączeniem silnika ?????
tucholm Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Opublikowano 3 Maja 2013 Nie mam, odwróciłem na siłę kostkę i działa! (naprawa tymczasowa jutro jadę w trasę).
tucholm Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Opublikowano 3 Maja 2013 Będę musiał ale na razie już mi się dziś nie chce a zapalniczka działa i podświetlenie gicio działa
Rekomendowane odpowiedzi