kowalson86 Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Witam Jako że bardzo nie dawno stałem się posiadaczem postanowiłem delikatnie przedstawić autko czyli a4b5 1.6 AHL (zapewne będą pociski:wink:) z przebiegiem 171.000 rok 1999 po pełnym lifcie:jerk: Autko całe swoje dotychczasowe życie spędziło w GERMANY gdzie miało 2 właścicieli, ja jestem oczywiście pierwszy w Polsce Z wyposażenia standard czyli: 1ba :facepalm: elektryczne szyby elektryczne lusterka elektryczny szyber 4x airbag ABS climatronik pakiet doświetlenia wnętrza halogeny itp... czyli konkret seria nie ma co się rozpisywać Co do tej pory zrobiłem: kompletny rozrząd pompa wody wszystkie filtry olej żarówki Osram Cool Blue Intense 4200k (mijania+postój) wymiana żarówek tablicy rej. sonda lambda (przed wymianą na 17l robiłem 150km ) czyszczenie przepustnicy radio JVC felgi sline 18" w polerce oponki dunlop 225/45 springi Weitec -40/-40 Co mam w planach: we wnętrzu szczególnie dużo nie zamierzam zmieniać, nacisk kładę na: - kierownica od s4ZROBIONE - kubełki skóra lub materiał - ręczny w skórzeZROBIONE - podłokietnik ZROBIONE - poprawa nagłośnienia ZROBIONE jeżeli chodzi o sprawy zewnętrzne to: - grill rs4 - polerka lakieru (przyda się odświeżenie)ZROBIONE - z czasem gwint dobrej firmy - wymiana wahaczy w niedługim czasie Tak to wyglądało zaraz po zakupie a tak wygląda teraz Oceny mile widziane no i sugestie co do zmian oczywiście też
mloody_s-line Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 śliczna kolego:P powodzenia w modach:)
flin Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Ladna ladna, moze sciema szyb po calosci ? i ramka w grillu na czarno , powodzenia w modach
Przybysz Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Ładna Nie myslales zeby dac ja jeszcze niżej?? Widze ze kolega z okolic wiec zapraszam na spoty
kowalson86 Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Opublikowano 5 Maja 2013 Ladna ladna, moze sciema szyb po calosci ? i ramka w grillu na czarno , powodzenia w modach Flin jakoś nigdy nie byłem fanem przyciemnianych szyb więc to odpada, a co do grilla to w planach mam wzór rs4 Przybysz oczywiście że chciałbym zejść jeszcze niżej ale na razie musi mi to wystarczyć z racji budżetu:kwasny:
Przybysz Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 a co do grilla to w planach mam wzór rs4 Przybysz oczywiście że chciałbym zejść jeszcze niżej ale na razie musi mi to wystarczyć z racji budżetu:kwasny: co do grilla sluszny wybor a jezeli chodzi o wieksza glebe to powodzenia kowalsonie
kowalson86 Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Opublikowano 5 Maja 2013 a co do grilla to w planach mam wzór rs4 Przybysz oczywiście że chciałbym zejść jeszcze niżej ale na razie musi mi to wystarczyć z racji budżetu:kwasny: co do grilla sluszny wybor a jezeli chodzi o wieksza glebe to powodzenia kowalsonie Przybysz skąd jesteś? Gdzie organizujecie spoty?
kowalson86 Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Opublikowano 5 Maja 2013 kolejny challenge a właściwie lekka zabawa przy audi wykonane, czyli czyszczenie przepustnicy skończyło się falowanie i dziwne zachowanie obrotów
Przybysz Opublikowano 6 Maja 2013 Opublikowano 6 Maja 2013 kowalson86 zapraszam http://a4-klub.pl/mazowieckie-86/plonsk-plock-okolice-44767/index43.html
kowalson86 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2013 kowalson86 zapraszam http://a4-klub.pl/mazowieckie-86/plonsk-plock-okolice-44767/index43.html najbliżej to płock ---------- Post dopisany 05-06-2013 at 21:20 ---------- Poprzedni post napisany 06-05-2013 at 17:58 ---------- witam ponownie czas choć minimalnie uaktualnić sytuacje na froncie walki z a4 niby nic wielkiego sie nie zmieniło ale.... jak pisałem wcześniej wpadły springi Weitec'a -40/-40 od kolegi z forum w między czas wymieniłem czujnik temperatury bo sie zj**... , polepszyło sie troche audio i dzisiejsze moje rezanko czyli w końcu nabyłem ori podłokietnik z tunelem tak to było przed::facepalm: w trakcie no i efekt końcowy:dance2: Po dzisiejszym dniu jestem z siebie dumny! ---------- Post dopisany 20-06-2013 at 21:14 ---------- Poprzedni post napisany 05-06-2013 at 21:20 ---------- kolejny mały aktual w temacie długo szukany ręczny w skórze wpadł wymieniłem słupki w połysku bo mój szczególnie od strony kierowcy był dość porysowany: przed: w trakcie: po: już bez rys doczekałem się w końcu dłuuuugo wyczekiwanej kiery od S4 :naughty: przed rezaniem: i już po zmianie :jerk: na koniec korzystając z mega pogody polerka lakieru - kropelkowanie po lekkiej mżawce :kox:
HeretykSic Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Ladna niunia. Mam takie same fele u siebie tylko gumy troszke mniejsze Dawaj ja na glebe i bedzie kozak
kowalson86 Opublikowano 26 Lipca 2013 Autor Opublikowano 26 Lipca 2013 celem odświeżenia delikatnego tematu, wpadły w końcu nowe dywany odświeżyłem polerkę kół (męczarnia :wink:), a tak przy okazji to SPRZEDAM albo ZAMIENIĘ na coś ciekawego ! Jak coś PW w sprawie sprzedaży lub zamiany
Rekomendowane odpowiedzi