mikulski53 Opublikowano 6 Maja 2013 Opublikowano 6 Maja 2013 Witam jak w temacie mam pytanie w zwiazku z podgrzewaniem foteli otoz teraz tego nie mam a chcial bym dolozyc. Pewno zmiana jest konieczna foteli i czy caly panel glowny trzeba zmieniac czy sa jakies zaslepki od srodka?? Moze ktos juz to robil to prosze o odpowiedz lub przeniesienie do konkretnego tematu jesli bylo juz to poruszane.
biggman Opublikowano 7 Maja 2013 Opublikowano 7 Maja 2013 Przede wszystkim musisz nabyć fotele grzane, klimatronik z regulacją grzania i wiązki od siedzeń do klimatrnika
mikulski53 Opublikowano 7 Maja 2013 Autor Opublikowano 7 Maja 2013 Nie no te wszystkie części to logiczne ze trzeba miec. Tylko czy by nie bylo zadnego problemu z dokladka. Czy samemu by to zrobil w pare wieczorów
uciniak Opublikowano 7 Maja 2013 Opublikowano 7 Maja 2013 Nie no te wszystkie części to logiczne ze trzeba miec. Tylko czy by nie bylo zadnego problemu z dokladka. Czy samemu by to zrobil w pare wieczorów No oczywiście o 12 w nocy po pijanemu:).NO może przesadziłem ale jest to prosta sprawa.Wiązkę możesz sam wyrezać kupując przewody ja tak robiłem ale czasem na forum ktoś sprzedaje gotową,kupić panel klimatronika z grzanymi fotelami,no i fotele oczywiście . Ja fotele miałem s-line bez grzania kupiłem materiałowe w wersji sport z grzaniem przełożyłem same maty i te materiałowe sprzedałem za podobną kasę co kupiłem więc cały mod kosztował parę groszy.Musisz poszukać w dziale warsztat wszystko na ten temat było opisane przez kolegę chyba domin79. http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-b6-b7-montaz-podgrzewanych-foteli-b6-b7-72006/ mam linka
mikulski53 Opublikowano 7 Maja 2013 Autor Opublikowano 7 Maja 2013 Ok dzięki to zabieram sie za szukanie dzieki za pomoc:good: jestes wielki
Rekomendowane odpowiedzi