EndriuGiz Opublikowano 14 Lipca 2008 Opublikowano 14 Lipca 2008 Mam taki problem kupilem mp3 i pendrive i niechca mi sie wlaczyc w kompie(pokazuje sie ikona ale nic tam niema jakby byl pusty dysk) ;/ a gdy podlacze do starego pc ktory ma z 8 lat to chodza bez problemu. Co moze byc ? a mam podlaczona drukarke i podlaczam czesto telefon i chodzi wszystko dobrze.
domelq Opublikowano 14 Lipca 2008 Opublikowano 14 Lipca 2008 Spróbuj wgrać sterownik od odtwarzacza mp3
pablo666 Opublikowano 14 Lipca 2008 Opublikowano 14 Lipca 2008 ciekawe jaki masz system w kompie? masz tam wydzieloną jakąś część dysku z zablokowanym (hasłem) dostępem? ale bardzo możliwe ze brakuje sterownika do usb - który by obsługiwał to urządzenie inna ewentualność to moze za duża jest pojemność "pena" i jest problem z odczytaniem,
EndriuGiz Opublikowano 14 Lipca 2008 Autor Opublikowano 14 Lipca 2008 mam XP pen ma 2 gb a sterowniki juz probowalem wgrac i nie pomaga
ykk Opublikowano 14 Lipca 2008 Opublikowano 14 Lipca 2008 Moze masz jakies urzadzenie ktore blokuje pozostale porty usb..
EndriuGiz Opublikowano 14 Lipca 2008 Autor Opublikowano 14 Lipca 2008 urzadzenie mam tylko jedno jest to drukarka i niemozliwe zeby ona blokowala
ykk Opublikowano 14 Lipca 2008 Opublikowano 14 Lipca 2008 EndriuGiz tez kiedys mialem problem z USB. Mi pomoglo przywrocenie ustawien fabrycznych BIOSu..
pablo666 Opublikowano 14 Lipca 2008 Opublikowano 14 Lipca 2008 w takim razie ja bym proponował ręcznie zmienić sterownik do USB
EndriuGiz Opublikowano 14 Lipca 2008 Autor Opublikowano 14 Lipca 2008 ykk zrobilem juz to i tez nic pablo666 a jak to zmienic ? ja sciagnelem sterowniki zainstalowalem i tez dalej nic i probuje dalej
fahrenheit Opublikowano 14 Lipca 2008 Opublikowano 14 Lipca 2008 usb w biosie [all enabled], nowe sterowniki, xp z servicepack 2. ale to tez moze nie pomoc, niekompatybilnosc czipa w pendrivie z twoim usb w kompie, i pendrivy i "blutufy" robione byle jak tak maja, podejdzie lub nie, albo nie z kazdym sie zgra, takie jest moje zdanie, ale oczywiscie mozesz probowac dalej
Rekomendowane odpowiedzi