sumoss Opublikowano 7 Maja 2013 Opublikowano 7 Maja 2013 Witam tak ja w temacie co jakis czas zapala sie kontrolka na fisie wykrzyknik oraz abs i reczny czasami swieci i mruga 5min czasami dwa dni a czasami wgl ale gdy zgasnie to malo kiedy nic nie swieci tak to przewaznie kontrolka esp wyskakoje blad cos o braku komunikacji z sterownikiem czy cos takiego :/ nic nie bylo grzebane auto nie bylo rozbite poprostu z dnia na dzien sie zaczelo swiecic :/ z gory dzieki za pomoc
Marcino87 Opublikowano 7 Maja 2013 Opublikowano 7 Maja 2013 tylko jakiś komputer diagnostyczny za dużo powodów może być czujnik abs, pedału hamulca
sumoss Opublikowano 7 Maja 2013 Autor Opublikowano 7 Maja 2013 kolego a masz pomysl jak sprawdzic przeplywke ?? bo bledow zwiazanych z przeplywka nie ma zadnych :/ mam jeszcze uszkodzony wtrysk sterujacy niewiem czy ma to cos z tym wspólnego ale wole powiedziec o tym ale mam 100% spr z mojego starego akn 150km tylko niewiem czy spasuje bo w moich o ile pamietam nr sa identyczne w akn jak i ake tylko w akn jest koncowka "C" a w ake "F" :/
sumoss Opublikowano 7 Maja 2013 Autor Opublikowano 7 Maja 2013 hmmm :/ nie dobrze bo nie mam pojecia jak to sie robi :/
pakotomasz Opublikowano 7 Maja 2013 Opublikowano 7 Maja 2013 Z tego co się orientuję to trzeba zrobić logi dynamiczne - 011,010,008 i 003. Co i jak się robi masz tutaj: http://a4-klub.pl/diagnostyka-vag-32/tdi-diagnostyka-aktualizacja-20-viii-2012-a-12031/
Rekomendowane odpowiedzi