briano Opublikowano 22 Listopada 2013 Opublikowano 22 Listopada 2013 Naprawde ładna sztuka, czarny grill z przodu robi robote Auto w sam raz obnizone nie za mocno i felunek tez ladny.
PawelMika Opublikowano 14 Marca 2015 Autor Opublikowano 14 Marca 2015 Juz niżej nie da sie bo trze o nadkola za szerokie fele )) Ale obnizyc jeszcze bym chciał Chyba ładne 17 trzeba i w dół Troszke zmiany [emoji6][emoji6][emoji6] Dzięki RS za pomoc i miłe niedzielne popołudnie [emoji106] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
MAT1000 Opublikowano 14 Marca 2015 Opublikowano 14 Marca 2015 Ten szary duży plastik malowałeś na czarno, czy został ? Co tam siedzi niebieskiego w DRL ?Zmień jeszcze żarówki w kierunkach i będzie malina.
PawelMika Opublikowano 15 Marca 2015 Autor Opublikowano 15 Marca 2015 W DRL sa zwykle P21W tylko niebieskie ale świeca na biało efekt jest super, nawet sie nie spodziewałem! A żarówki w kierunkach właśnie zapomniałem zmienić ale bedą zmienione ! Dzięki za komentarze Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk MAT1000 został ten plastik bo moim zdaniem za czarno by było ale na początku tez go chciałem malować i dobrze ze nie pomalowałem ale to kwestia gustu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi