Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B8 CAHA] Czarna "LALUNIA"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak Bogdan znajdzie trochę czasu i się do mnie wybierze to pewnie czarne rączki :). A przydało by się aby dokończył pamięci foteli :).

Opublikowano
  • Autor

No właśnie :decayed: trochę czasu potrzebuję, rączki w czarnym piano czekają u Janusza a pamięć :kwasny: brakuje jeszcze modułu i ..... czasu. No i bardzo mocno zastanawiam się nad servotronicem, ew. elektryczna z polifta :wink:, może jeszcze wydech S4 wskoczy......:naughty:.

A u Ciebie Grześ coś nowego będzie ???:wink: o ile w Twojej coś jeszcze można dorezać :grin:

Opublikowano
No właśnie :decayed: trochę czasu potrzebuję, rączki w czarnym piano czekają u Janusza a pamięć :kwasny: brakuje jeszcze modułu i ..... czasu. No i bardzo mocno zastanawiam się nad servotronicem, ew. elektryczna z polifta :wink:, może jeszcze wydech S4 wskoczy......:naughty:.

A u Ciebie Grześ coś nowego będzie ???:wink: o ile w Twojej coś jeszcze można dorezać :grin:

No ja się dziwię ze tam tego wydechu jeszcze nie ma, chyba że ciężko dostać z polifta ...

Opublikowano
  • Autor

No ja się dziwię ze tam tego wydechu jeszcze nie ma, chyba że ciężko dostać z polifta ...

Wydech nie musi być z polifta, ale to i tak minimum 700 PLN, no i problem z wysyłką :facepalm: poza tym jeszcze dyfuzor z polifta, kolejne 700 PLN :kwasny:

Opublikowano

O to ciekawe, myślałem że jest inny, a dyfuzor to inna sprawa.

U mnie Bogdan leży akurat wydech od S4 i się waham załozyć, nie załozyć ... :) Trochę rzeźbienia jest bo ma dwie rurki od przodu a na środku dodatkowy tłumik i już nie jest tak łatwo jak z podwójnym od 3.0.

Opublikowano
  • Autor
O to ciekawe, myślałem że jest inny, a dyfuzor to inna sprawa.

U mnie Bogdan leży akurat wydech od S4 i się waham załozyć, nie załozyć ... :) Trochę rzeźbienia jest bo ma dwie rurki od przodu a na środku dodatkowy tłumik i już nie jest tak łatwo jak z podwójnym od 3.0.

Janusz, jak nie będziesz zakładał to daj znać, chętnie wezmę, od Ciebie do Pruszcza to już jakoś się da przetransportować:wink:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witaj, mam pytanko, jesli kupie panel klimatronika 3 strefowego i wloze do zwyklego, jak to bedzie dzialac? Kostki sa te same ? Funkcje beda chodzic?

Wysłane z mojego GT-N8000 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
  • Autor
Witaj, mam pytanko, jesli kupie panel klimatronika 3 strefowego i wloze do zwyklego, jak to bedzie dzialac? Kostki sa te same ? Funkcje beda chodzic?

Cześć Łukasz, będą działać, będzie sporo błedów w klimartoniku, brak czujników itp, oczywiście strefy też nie będą działać, ale wszystko pracuje normalnie. Mówimy o klimatroniku przed liftowym, polift niestety nie pracuje prawidłowo

Opublikowano

Czyli jeski na wyswietlaczu bedzie zadana temperatura to na auto wszystko osiagnie tak jak w jednej strefie?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

---------- Post dopisany 07-06-2014 at 17:21 ---------- Poprzedni post napisany 05-05-2014 at 09:05 ----------

Trzy dni temu wskoczył nowy modzik, dyfuzor i wydech od S4:wink:

afbce75b111148adm.jpg

c873d649007fe816m.jpg

Sorki za jakość, ale robione wątpliwej jakości aparatem w telefonie:kwasny:

Opublikowano
  • Autor

Tak, jest w kolorze nadwozia :wink:

Opublikowano

Super!

Opublikowano
:kox::kox::kox::kox::kox:
Opublikowano
  • Autor

:hi:Dzięki za pochlebne opinie, Panowie :kox:

---------- Post dopisany at 22:21 ---------- Poprzedni post napisany at 22:19 ----------

rasowa oraz zacna dupka :decayed:

Twojej też niczego nie brakuje :kox: a w niedługim czasie......no, no :naughty:

Opublikowano

Czyżby miał wpaść jakiś wydech z głośnikiem :P

Opublikowano
  • Autor
Czyżby miał wpaść jakiś wydech z głośnikiem :P

Myślałem nad tym :naughty: ale dostępność gratów prawie żadna (najlepiej z SQ5) a jak już coś jest to ceny cosmos :kwasny: w ASO jedna strona ponad 2 koła

Opublikowano

No i siadło wszytsko jak trzeba wygląda teraz, z każdej strony S4 :). Jeszcze tylko muszę na żywo oblukać bo efektu zdjęcia w pełni pewnie nie oddają.