Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B8 CAHA] Czarna "LALUNIA"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znalazłem trochę czasu by w końcu wrzucić kilka fotek swojego nabytku ze stycznia 2010 r.:wink:

Sprowadzone z Luxemburga, w serii było biedne

Silnik - CAHA 170 Ps

Napęd - Quattro

Zawieszenie - 1BE

Koła - 17"

Nagłośnienie - Bank&Olufsen

Fotele - kubełki welur

Z tego okresu fotek nie posiadam

Na razie wrzucę trochę zdjęć a opis - wybaczcie - uzupełnię później

Fotki z maja 2012 r.

ae10cd933742697fm.jpg

4929b3567a69317fm.jpg

9e61f7cc8768e5f6m.jpg

2e20bcf3105aced5m.jpg

37137848f5ecdba1m.jpg

05dff0d91ccbb65cm.jpg

A teraz fotki aktualne po kilku małych modach:wink:

19f3670886437455m.jpg

5b48d5b86a5d3401m.jpg

bd7920ac9524c786m.jpg

e87d5cedb82f4ed9m.jpg

c605649160cb96b6m.jpg

4c23ab381484f826m.jpg

25e8fe206ff93a2fm.jpg

bc496a3371819dadm.jpg

939dab02c6108e91m.jpg

552f9c8ce338e0e0m.jpg

Myślałem, że jakieś S43 się z tego urodzi :kox:

e6e9fcb2f84dc0aam.jpg

i trochę środeczka....:naughty:

81af44d2d4c5b26am.jpg

9e89fc000c794069m.jpg

923e8c9c1334fd0em.jpg

Panel MMI jest bardziej dla ozdoby niż z potrzeby:naughty:ale tak mi sie podoba....i już !:wink:

6c0e5838f6c59079m.jpg

b8e005ab46980787m.jpg

6a6b118c19c9d4e7m.jpg

04f5fb458ebe23e1m.jpg

b3da842ea3de1d46m.jpg

I na razie by było chyba na tyle .......:wink:

Opublikowano

wreszcie :decayed:

Opublikowano

wreszcie! :kox: wymieniłbym koła na większe i te progi wymienił (kwestia gustu). poza tym zazdroszczę Quattro :slina: czekam na opis i więcej fotek :naughty:

Opublikowano

Osz Ty... Jesteś z Gdyni i że ja Ciebie nie widziałem na mieście od 2 lat :eusathink: A już myślałem że tylko ja będę się bujał w Gdyni z pakietem S4 :cool1:

Opublikowano
  • Autor
Osz Ty... Jesteś z Gdyni i że ja Ciebie nie widziałem na mieście od 2 lat :eusathink: A już myślałem że tylko ja będę się bujał w Gdyni z pakietem S4 :cool1:
Pewnie gdzieś się śmigneliśmy przez ten czas:wink:wiecej w ciągu dnia jeżdżę więcej po Gdańsku, może dlatego:kox:---------- Post dopisany at 15:41 ---------- Poprzedni post napisany at 15:39 ----------
wreszcie! :kox: wymieniłbym koła na większe i te progi wymienił (kwestia gustu). poza tym zazdroszczę Quattro :slina: czekam na opis i więcej fotek :naughty:
Koła aktualnie są 18 - stki a progi......też bardziej podobaja mi się s-linowe, może w następnej kolejności:wink:przy okazji jakiegoś lakierowania...po modach oczywiście:grin:
Opublikowano

Stołki, kiera, listwy piano i te fele mnie powalają :kox:

Opublikowano

Jest klasa:kox:

Opublikowano

no super,

a powiedz czy wystarczyło wymienić tylko zderzak i lampy czy cos jeszcze, bo maska i blotniki są chyba od b8 przed liftem?

Opublikowano
  • Autor
no super,

a powiedz czy wystarczyło wymienić tylko zderzak i lampy czy cos jeszcze, bo maska i blotniki są chyba od b8 przed liftem?

Maska i błotniki też do wymiany, maska ma inne prztłoczenia a błotniki inne mocowania ze zderzakiem i od h....a innych drobnych elementów typu: nadkola, wzmocnienia błotników dolne, mocowania górne, prowadnice powietrza,i tp, nawet już nie pamiętam:facepalm:

---------- Post dopisany at 18:11 ---------- Poprzedni post napisany at 18:06 ----------

A jakie plany ? :git:

Coś pewnie się jeszcze wyrezam:grin:na pewno asystent zmiany pasa, daszek S-line na klapę tylną i może 3G+?:naughty:

Opublikowano

No to grubo... tylko to przychodzi mi na język :slina: Może napisz co miałeś w serii... bo chyba władowałeś wszystko jak leciało z S4 :wink: konsole sterowania w tunelu i MMI też robiłeś czy już była?

Opublikowano

jest petarda..

Opublikowano

Nie no środek malina :slina::slina: powiedz jak ci licznik z benzyny chodzi w dieslu chodzi mi o obrotomierz?

Opublikowano

jest grubo doinwestowane:slina:

Opublikowano

Piękne S4:wink:

Opublikowano
  • Autor
Nie no środek malina :slina::slina: powiedz jak ci licznik z benzyny chodzi w dieslu chodzi mi o obrotomierz?

Licznik jest od dajzla:wink:tylko tarcze i wskazówki od Esy no i diody podświetlające wskazówki zmieniłem na białe, wiadomo, obrotomierz oszukuje, ale jakoś mi to za bardzo nie przeszkadza:decayed:

---------- Post dopisany 11-05-2013 at 09:43 ---------- Poprzedni post napisany 10-05-2013 at 21:57 ----------

No to grubo... tylko to przychodzi mi na język :slina: Może napisz co miałeś w serii... bo chyba władowałeś wszystko jak leciało z S4 :wink: konsole sterowania w tunelu i MMI też robiłeś czy już była?

Graty z Esy montowałem w zależności od dostępności i możliwości finansowych:decayed:w seri było bardzo biednie (patrz początek pierwszego postu):kwasny:a panel sterowania MMI z RS5 jest praktycznie tylko do ozdoby (ładniej wygląda niż ori panel od Concerta):grin:

Opublikowano

no stary musze przyznać powaliłeś mnie nakładem roboty o kasie nie wspominając

przepięknie wygląda - gdzie Ty tyle części dorwałeś to ja nie wiem - Ty chyba z 20 tyś w te auto wpakowałeś - a coś czego Ci zazdroszczę najbardziej to fotele :slina:

autko masz tak odświeżone że jeszcze najbliższe 5 lat będzie świeże na drodze

jak dla mnie to wywalić te dziwne progi - felga 20 - i zawias w dół

---------- Post dopisany at 10:05 ---------- Poprzedni post napisany at 10:04 ----------

Ps. masz dojście do takich gratów czy po prostu skupowałes z allegro co się pokazało ?

za foteliki pewnie konkretnie wywaliłeś siana co :naughty:

---------- Post dopisany at 10:07 ---------- Poprzedni post napisany at 10:05 ----------

A tak ogólnie to nie wiem o co chodzi - ale czasami jak patrzę na polifta to niekiedy mam wrażenie że pierwsza odsłona B8 była ładniejsza - coś mi w tych liniach polifta nie pasuje

Opublikowano

Naprawdę duzo zmian widze :wink: tak na szybko

- Radio CONCERT (chrom , piano)

- Klimatronik (chrom,piano, biały cyferki na wyswietlaczu :kox:)

- Panel MMI od RS5 (chrom,piano) - w planach pewnie 3G :naughty:

- manetki (piano)

Opublikowano

A tak ogólnie to nie wiem o co chodzi - ale czasami jak patrzę na polifta to niekiedy mam wrażenie że pierwsza odsłona B8 była ładniejsza - coś mi w tych liniach polifta nie pasuje

tak szczerze Ci powiem, że mam to samo. zarówno w A4 jak i w A5 Coupe.. dlatego ja raczej A5tki nie zmienię na polifta :kwasny: chociaż poliftowe A5 Sportback bardziej mi się podoba niż przedliftowe :decayed: