ariel Opublikowano 14 Lipca 2008 Opublikowano 14 Lipca 2008 Hej mam problem kupiłem xenony orginał miałem poprzednio halogeny i wszysztko działa ok tylko mała wtyczka od silniczka pozomowania w starej lampie miała trzy kable brązowy , czarny, niebieski a nowa lampa xenonowa ma wszystko tak samo plus kabel biały podłączyłem kolorami a biały ominąłem i nie działa prosze o szybką pomoc bo mam rozebrane autko dzięki.
Musashi Opublikowano 14 Lipca 2008 Opublikowano 14 Lipca 2008 kolego szukaj bylo na forum. silnik poziomowania w ksenonach jest silnikiem krokowym, natomiast w lampach halogenowych liniowym. nie da sie wysterowac go w prosty sposob.
ariel Opublikowano 16 Lipca 2008 Autor Opublikowano 16 Lipca 2008 czyli wymiana? jesli tak to jakiego szukać? a jeszcze jedno wiem ze nie na temat ale czemu te cholere lampy parują nowa lampa a po zapaleniu i zgaszeniu parują[br]Dopisany: 14 Lipiec 2008, 21:57 _________________________________________________Wszystko juz chodzi obyło sie bez wymiany silniczków. Acha znalazłem też patent na lampy już nie parują!!!!
Rekomendowane odpowiedzi