Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

prezent dla kolegi na wesele

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ja j*bie, myslalem, ze takie tematy tylko na forum onetu.

:facepalm:

Coraz więcej takich jest zakładanych:decayed:

Opublikowano
  • Autor
ja j*bie, myslalem, ze takie tematy tylko na forum onetu.

:facepalm:

nikt ci nie kazuje czytac i odpisywac nie na temat.:facepalm:

Opublikowano

o wszystkim mozna pogadac:decayed: nawet o tym ze...

Opublikowano

nie no tylko koperta wino w rękę i heja :decayed:

ewentualnie jak kolega carrera369 pisze jeśli mają listę prezentów, ale zawsze a to kolor agd a to coś :wink:

Opublikowano

moim zdaniem koperta + coś użytecznego, jak np. jakiś konkretny komplet sztućców z Gerlacha, już 2 razy dałem taki prezent i ponoć trafiony :wink:

Taki prezent wyciągnięty z szafki za kilka lat będzie im przypominal o tym, że ryba był na weselu :decayed::wink:

Opublikowano

jakbym ja chajtał się to chciałbym żeby cały klub audi a4 0000 mnie prowadził i blokował każde skrzyżowanie oczywiście każdemu jakiś prezencik należy się :)) no więc myślę że opłaciłbym wtedy wejściówki do klubu dyskoteki a audi na parking strzeżony :D:))

Opublikowano
jakbym ja chajtał się to chciałbym żeby cały klub audi a4 0000 mnie prowadził i blokował każde skrzyżowanie oczywiście każdemu jakiś prezencik należy się :)) no więc myślę że opłaciłbym wtedy wejściówki do klubu dyskoteki a audi na parking strzeżony :D:))

Myśle, że gdzie niegdzie już chłopcy robili takie kolumny,ladnie to musi wyglądać :wink:

pomysl z wejsciówkami i parkingiem mega, oczywiscie trzeba się jakoś odwdzięczyć :naughty:

Opublikowano

Myśle, że gdzie niegdzie już chłopcy robili takie kolumny,ladnie to musi wyglądać :wink:

pomysl z wejsciówkami i parkingiem mega, oczywiscie trzeba się jakoś odwdzięczyć :naughty:[/QU

ja jeszcze nie widziałem kolumnę audi :) , ale decydowanie tak zrobię , a kiedy to nie wiem , muszę wiedzieć kiedy będę chajtał się :D , a jak już będę zdecydowany to oczywiście zagwizdę :whistling::naughty: już mnie ciarki przechodzą jak to będzie wyglądało

Opublikowano

Jak go lubisz i chcesz mu zrobić prezent to go przed tym powstrzymaj :song:

Opublikowano

niech się żeni-dlaczego ma mieć lepiej niż inni :grin: