kamilus Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 Dzis bylem z kumplem na przegladzie. On ma maluszka dosc obnizonego i juz widzialem, ze jak wjezdzal na rolki bylo blisko ziemi Ciezko mi to bylo ocenic odnosnie mojego auta ale maaam troche strach, ze jak wjade na rolki zderzak 'siądzie' Dosc znacząca grupa ma tu auta bardzo nisko wiec chcialbym wiedziec jak u was sprawa wygladala hm ? Z gory dzieki za odp !
davidoff82 Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 luzik... powiedz diagnoście że jest gleba i żeby ostrożnie wskakiwal w rolki. ps. mój diagnosta przytrzymał autko lekko ręcznym żeby nie wpadło w rolki jak kulka.
Dejzor Opublikowano 16 Maja 2013 Opublikowano 16 Maja 2013 -80/-80 i bez problemu dało sie wjechać i wyjechać - tylko powoli.
matyss___ Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 nic sie nie stanie ..ja jak jade na diagnoze na letnim setupie to podczas wjazdu wale jedynie podłoga hehee to nie polonez ze Ci od razu dziure wyrwie...bez obaw..a zderzak jest z abs i wytrzyma naprawde wiele
Rekomendowane odpowiedzi