cichy1989 Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 Znalazłem na allegro Zawieszenie gwintowane za bardzo przystępną cene: http://www.allegro.pl/item395321634_zawieszenie_gwintowane_audi_a4_b5_kombi_95_99.html Warto w to zainwestować? może ktoś ma i sie wypowie.. prosze o wasze opinie.
sokolnh Opublikowano 22 Lipca 2008 Opublikowano 22 Lipca 2008 cena nie sugeruje nic rewelacyjnego, ale nie wypowiadam bo nie znam tego produktu, w kazdym razie mam nadzieje, że nie jest to cos podobnego do gwintów gt cupline, które są po prostu do d..
tom26 Opublikowano 25 Lipca 2008 Opublikowano 25 Lipca 2008 hey,też sie na tym gwintem zastanawiam bo mam amorki do wymiany , moze sie ktoś jescze wypowie na ten temat
Pucek Opublikowano 25 Lipca 2008 Opublikowano 25 Lipca 2008 z wyglądu nawet fajne, ale nie wygląd czyni go dobrym produktem, ja bym poszukał może używanego gwintu, coś ze znanych i dobrych firm chociaż nawet rzekomo jest gwarancja na ten zestaw, zawsze można wymienić jak coś padnie, może kolega pochwali się jak to jest z gwintem GT CUPLINE??? co z nim nie tak, napewno to komuś się przyda! pozdrawiam
sokolnh Opublikowano 28 Lipca 2008 Opublikowano 28 Lipca 2008 może kolega pochwali się jak to jest z gwintem GT CUPLINE??? co z nim nie tak, napewno to komuś się przyda! ok otóz gwint cupline'a po pewnym okresie staje sie bardzo twardy, jak masz rozkręconego i auto stoi wysoko to jest mega twardo, jak go skręcisz prawie na maxa, to jest w miare, ale miske olejową spawasz co chwile
Rekomendowane odpowiedzi