Skocz do zawartości
IGNOROWANY

schowek pilne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pomocy dzis wrzucilem dokumenty do schowka , i mam problem - nie moge go teraz otworzyc :( nie zamykałem go poprpstu scjhowałem swoje dukemnty + porfel tam i lipa, jak to otowrzyc ???? bo w ostatecznosci wylamie go ;/ HELP

Opublikowano

Z nerwów widzę że ci się klawisze mieszają.

Może zacznę od prostego pytania.

Próbowałeś włożyć kluczyk w zamek i przekręcić ?

Bo nic o tym nie piszesz.

Opublikowano

TAK , krecilem zwyklym kluczem ze stacyjki - lewo-prawo itp i nic , potem go wyciagam wylecial caly ten mechanizm kurfafaa, ten caly bebenek ze srodka plastiku , jakies malutkie sprezynki mi na podloge wysypaly sie i jakies blaszki kuuurde, przygotopwałem sobie w razie czego klucz awaryjny ten drugi co oznacozny jest jesli jutro uda mi sie ten bebenek poskladac to zobacze jak wloze drugi klucz czy cos da a jak nie to nie wiem ;(

Opublikowano

Jak już nie ma zamka to popatrz dobrze w otwór po nim.

Może wystarczy włożyć coś cienkiego i przycisnąć by odblokował się uchwyt odpowiadający za otworzenie schowka.

Opublikowano

zdejmij boczna oslone, od strony drzwi. Jak to zrobisz, nacisnij wcisk - jest od strony drzwiczek. zapewne zlamal Ci sie ten dlugi trzpien od klameczki.

Opublikowano

okey, jutro przed praca postaram sie to zrobvic i odzyskac dokumenty dzieki wam za info , pozdrawiam !