ŻUŁV Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 Witam. Czy ktoś może potwierdzić że zaminnik zaworu N75 występuje z czarnym łebkiem? Miałem do wyboru oryginał za ponad 400 złociszy i zaminnik za ok 170 z tym że ma czarną końcówkę i nie jestem pewien czy jest to właściwy zawór... Spotkał ktos może taki?
miron123 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 z czarnum lebkiem jest doEGR a z szarym do sterowania turbina czarny niebedzie dzialal podpinajac do turbiny przerabialem ten temat
sebco Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 z czarnum lebkiem jest doEGR a z szarym do sterowania turbina czarny niebedzie dzialal podpinajac do turbiny przerabialem ten temat nie prawda - ja zamieniałem i działa. Miałem uwalony N75 więc wziąłem N18 do sprawdzenia
miron123 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 przepraszam kolego umnie ni dzialal ale chodi o N 17do turbo moze N 18bedzie dzialal do EGRra
Sztomel Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 W większości ofert na allegro N18 z czarną główką (od sterownania zaworem EGR) jest opisywany jako zawór turbiny czyli N75 z białą głowką ale z powodzeniem można go stosować zamiennie. Masz jakiś problem ze sterowaniem zmienną geometrią turbo w Twoim AFN'ie ?
Rekomendowane odpowiedzi