weksla Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 Witam . Koledzy mam pytanko - czy waszym zdaniem emblemacik "Audi A4 Klub Polska" nie wyglądał by odjechanie na grilu lub tylnej klapie naszych resoraków? Tylko jak go zdobyć ? Pozdrawiam wszystkich.
hornet Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 Poczytaj Kolego http://www.a4-klub.pl/smf/gadgety_klubowe-b113.0
rafalekx Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 Witam . Koledzy mam pytanko - czy waszym zdaniem emblemacik "Audi A4 Klub Polska" nie wyglądał by odjechanie na grilu lub tylnej klapie naszych resoraków? Tylko jak go zdobyć ? Pozdrawiam wszystkich. Chodzi Ci o emblemat podobny do quattro lub S-line na grill? Był taki pomysł... Ale jakoś nikt tego nie robi. Nie wiem czy zostało to zatwierdzone. Poza tym na klapę (tył) nie jest to potrzebne, jak kupisz naklejkę w zupełności Ci wystarczy Bo nie ma sensu robić z samochodu choinki... Ramki z logo, naklejki z logo... i wg mnie wystarczy, po co więcej
weksla Opublikowano 16 Lipca 2008 Autor Opublikowano 16 Lipca 2008 Dziękuję za odpowiedź i podpowiedź -nie chcę robić z autka choinki tylko myślałem że fajnie jest mieć na grilu logo tak prestiżowego klubu. Jeszcze raz dziękuję Pozdrawiam
lukaszr Opublikowano 17 Lipca 2008 Opublikowano 17 Lipca 2008 Pomysł był, ale jest dość trudny do wykonania. Wszystko jest w odpowiednim dziale. Zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi