sebul Opublikowano 22 Maja 2013 Opublikowano 22 Maja 2013 Jak wy robicie ? Rezerwujecie gdzies na necie, czy chodzicie po biurach podrozy w waszych miastach ? Bo niedlugo bede sie szykowal na wakacje i nie wiem gdzie ich szukac aby bylo pewnie i niedrogo.
dziadek Opublikowano 23 Maja 2013 Opublikowano 23 Maja 2013 Jedź do Chorwacji w ciemno wzdłuż wybrzeża i na 100% coś znajdziesz ciekawego i taniego...
Filutek Opublikowano 23 Maja 2013 Opublikowano 23 Maja 2013 Jak chcesz do Chorwacji to dam ci numer od Pani która ci coś znajdzie w okolicach TRIGORu.
sebul Opublikowano 23 Maja 2013 Autor Opublikowano 23 Maja 2013 Tylko ze ja bym chcial samolotem leciec Nie chcialbym sie martwic o nic
Zapomnialemm Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 Radziłbym jakies powazne biuro podrózy jezeli chodzi o wylot na wakacje. Jezeli Chorwacja, to tylko autem. Odradzam Grupona - nawet za wode bedziesz płacił w hotelu.
MARCIN607 Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 Duni resort bułgaria. Samolotem jakoś 2k wychodziło a samochodem 1.4. Jechałem oczywiście. Sprawdź bo miejsce godne,polecenia. Ja szukam na www a znajomy z biura,bukuje i zawsze jakiś grosz jeszcze urwie.
Kazik123 Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 od kilku lat latam z TUI,zreszta całą moja rodzinka lata z tui, a urlop rezerwacje robie w biurze podróży przez znajomą były opinie że w TUI przepłacasz ale jak wulkan wywalił to byłem spokojny i bez problemu zmieniłem date wylot i gratis dostałem
Rekomendowane odpowiedzi