Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jaki zegarek dla mężczyzny ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Adriatica śliczna :slina: co do średnicy to nie wiem poszukaj sobie na sieci :grin::wink:

Opublikowano

Remik

Te citki całkiem spoko , tylko za dużo mają nawalone na bezelu i tarczy :wink:

Wiem maja nawalone... ale nie bez powodu :cheesy:to nie sa malowane kreski dla picu :wink: zobacz...

i pelne 0 pod stoper :wink:

Citizen Skyhawk Titanium Eco-Drive - YouTube

nie ma baterii a czas ustawia laczac sie z zegarem atomowym :whistling: wiec jest bardzoooo dokladny :decayed:

...mam jeszcze Festine i Diesel ale rowniez pod gajer sie nie nadaja :grin: mnie to nie przeszkadza bo bardzo rzadko go zakladam :decayed:

2013_05_30_4032.jpg 2013_05_30_4033.jpg 2013_05_30_4046.jpg

...tak jak Ty pozbylem sie paru sztuk wczesniej bo przestaly mnie " krecic " :decayed: ale rowniez sie rozgladam i moze cos wybiore bardziej subtelnego :wink: po ten gajer :grin:

Festina idzie chyba tez... bo od 4 lat byla uzywana moze 3 razy :polew:

ps. Ciekawy masz zestaw a Fossil to byl moj pierwszy " markowy zegarek " pamietam, ze bylem zadowolony :thumbup1: heh to bylo 18 lat temu... cholera ale ten CZAS leci :whistling::grin:

Opublikowano

Ja wiem, że te podziałki to nie dla lipy..ale tak szczerze mówiąc czy ktokolwiek używa tego na co dzień ? :decayed:

U mnie min co musi mieć zegarek to data.. jak ładny multikalendarz to też fajnie, ale w większości to strasznie mają ponawalane na tych tarczach :wink:

Aktualnie mam na oku takie dwa fajne.. noworuskie :decayed:

Opublikowano

mam ale nie noszę, znajomy ostatnio kupił za naście tysięcy breitlinga i ja osobiście nie rozumiem po kiego grzyba komu taki drogi zegarek ? Czy to problem z dowartościowywaniem się drogimi gadżetami czy jakie kredki ?:decayed:

Opublikowano

kto wie pewnie pasja... :wink: a jak ktos przy grubszej kasie to moze ja realizowac na " wyzszym poziomie " :decayed:

mnie osobiscie nie stac na takie cacko... moze kiedys :grin:

Lukasz masz racje, " kreski " nie sa az tak istotne w zyciu codziennym... ale ja lubie mniej subtelne sikory :decayed:

Typ raczej chrono :wink: ... i wszystkie Navi/Skyhawki od Citizena maja na tarczy " nawalone " :decayed: - skyhawk - LuxTime - Sklep z zegarkami Tag Heuer, Seiko, Hamilton, Citizen, Doxa i.in

Co tam wypatrzyles ?

Opublikowano
  • Autor

Taaa... niska klasa społeczna kupuje zegarki po kilkadziesiąt złoty, średnia klasa po kilka set złoty, a wyższa warstwa społeczna bawią za po kilka tysięcy za zegarek.

Dla nich to coś normalnego pójść i kupić cykora za 20koła.

To tak jak biedny spostrzega jak klasa średnia idzie i kupi Casio za 500zł, i myśli jak można wydać pół koła za sikora :thumbup1:

Opublikowano

takie zycie... :decayed: dlatego lepiej mniej marudzic / zazdroscic siedzac w fotelu :beach:

ruszyc glowa ta wlasciwa :decayed: i moze nie od razu ale za pare lat bedzie lepszy efekt finansowy $ :wink:

Opublikowano

Co tam wypatrzyles ?

A gniecie mnie na Vostok Europe.. ale Anchar za duży, Ekranoplan za duży..Rocket jakoś mnie nie przekonuje. W większości mam piloty, ale kupiłbym sobie jakiegoś diver-style..coś ze stalową kopertą, śmiałą tarczą i tak żeby można było albo gumę założyć albo grube NATO :wink:

mam ale nie noszę, znajomy ostatnio kupił za naście tysięcy breitlinga i ja osobiście nie rozumiem po kiego grzyba komu taki drogi zegarek ? Czy to problem z dowartościowywaniem się drogimi gadżetami czy jakie kredki ?:decayed:

Jak się ma dobre auto, ładny dom i do szczęścia brakuje tylko fajnego zegara to ja to rozumiem..( aczkolwiek mam dzieciątki lepszych pomysłów na wydanie 20 koła na zegarki :decayed: ) ..ale jak koleś zbiera pół życia i odmawia sobie większości przyjemności żeby kupić taki zegarek to dla mnie jest z lekka zwalone.

Zegarki zegarkami..ale cała zajawka rozwarstwia się na inne głupoty jak customowe klamry czy paski :kox:

20110611289.jpg

Opublikowano

Staruszek wystawiał kilka swoich robót na kmziz ostatnio:wink: Koszty paska nandmade z Jego klamerkami (również ręczna robota) to okolice 400PLN, więc na pewno nie dla każdego:decayed:

Ja choruję na kilka pozycji, które muszą w końcu zagościć na łapce:

1. Longines Legend Diver - za piękno w prostocie i klasyce

0e6152af498f52c9ac487f03f25e1a9c.jpg&maxwidth=220

2. Omega Seamaster Professional

DSC_0584.jpg

3. Tag Heuer Monaco - ale to marzenie ściętej głowy, chyba, że trafi się okazja życiowa:decayed:

Monaco_Calibre12McQueen.jpg

I jeszcze kilka pozycji by się znalazło:decayed: Ale to już na ZUS musiał bym nie płacić a ciułać do skarpety :grin:

Opublikowano

Zegarków modeli i marek jest tyle że ciężko coś doradzić, to raczej kwestia gustu i niestety zasobności portfela.

Moimi faworytami są Tag Heuer i Breitling, ale jest też Oris no i Constantine za jakiś czas

IMG_0844.jpg

Ja polecam Festinę w rozsądnych pieniądzach ale tak jak mówiłem kwestia indywidualnych preferencji

a na sportowo

20130601_172309.jpg

Opublikowano

Fajna kolekcja :kox: cholera musze sobie sprawic takie pudelko :decayed: bo zegary walaja sie po stolach :grin:

Opublikowano
Fajna kolekcja :kox: cholera musze sobie sprawic takie pudelko :decayed: bo zegary walaja sie po stolach :grin:

No pudełko dostałem od żony na gwiazdkę bo też ją drażniło to walanie się po szufladach itp. :grin:

A co do kolekcji to ja dopiero zaczynam, mam na razie te 3 "lepsze" egzemplarze ale powoli będę dołączał następne ciekawe, jeden mam taki jak Reggi

Opublikowano
0d6b3b110fcb8f00daaf27714d77aebdedd81b47.jpg
Opublikowano

No pudełko dostałem od żony na gwiazdkę bo też ją drażniło to walanie się po szufladach itp. :grin:

A co do kolekcji to ja dopiero zaczynam, mam na razie te 3 "lepsze" egzemplarze ale powoli będę dołączał następne ciekawe, jeden mam taki jak Reggi

jak zaczynasz... to chyba kolejne pudelko trzeba juz kupic :grin:

ps. wieksze foty please :wink: lepiej sie oglada takie cacka :kox:

Opublikowano

jak zaczynasz... to chyba kolejne pudelko trzeba juz kupic :grin:

ps. wieksze foty please :wink: lepiej sie oglada takie cacka :kox:

Jak będzie chwila to zrobię lustrzanką foty, ze szczegółami i podrzucę

Opublikowano

A moim nastepnym strzałem będzie jakaś pilotka Steiharta :wink:

Opublikowano

Trzeba przyznać, że Stenek ma ładne piloty, chociaż ja nie gustuję akurat:thumbup1: Marinę ichną bym kupił, ale jedna za mała, a druga za duża:decayed: Zobacz sobie na ofertę Junkers'a - Ci dopiero robią solidne i do tego ładne piloty:wink:

Opublikowano

Maryśka fajna..ale jakoś nigdy nie było mi z nią po drodze do kupna :wink: Oglądałem Junkresy przed wigilią bo chciałem sobie na prezent, ale jakoś nie gadał do mnie ten model w moim przedziale cenowym :decayed:

Dziś poszła na CW forum fajny Wenger taki inspirowany panurajem..ale fajny :kox:

4.jpg