Opublikowano 23 Kwietnia 201511 l Autor Przyjedź, mój stary jeszcze leży Jakbyś do Kuby jechał to daj znać Artur ale z b6 man17.5mm a twój 17 wiec jaki to upgrade, chyba ze z jakiejś esy Chodzi o to by ogólnie podszedł ....średnica jest obojętna.... na razie
Opublikowano 23 Kwietnia 201511 l jest jeszcze stabi tyl od rs2 ale ma tylko 16mm wiec jest tylko o 1mm grubszy od 1BE/S4
Opublikowano 23 Kwietnia 201511 l Autor jest jeszcze stabi tyl od rs2 ale ma tylko 16mm wiec jest tylko o 1mm grubszy od 1BE/S4Pytanie ,czy nie jest pełny w środku ???!!! Bo to by zmieniało postać rzeczy też
Opublikowano 23 Kwietnia 201511 l Przyjedź, mój stary jeszcze leży Jakbyś do Kuby jechał to daj znać A wiesz że dziś byłem
Opublikowano 23 Kwietnia 201511 l jest jeszcze stabi tyl od rs2 ale ma tylko 16mm wiec jest tylko o 1mm grubszy od 1BE/S4Pytanie ,czy nie jest pełny w środku ???!!! przetnij go szlifierka to sie przekonasz
Opublikowano 30 Kwietnia 201511 l Autor też mi się podoba...i chyba tylko dlatego jest jeszcze jeszcze klika dni temu było tak.....akurat przy serwisie klimy a dziś w końcu zawitało lato... W tygodniu pstryknę cosik lepszego jak dekielki dojdą Edytowane 30 Kwietnia 201511 l przez Arturoo
Opublikowano 30 Kwietnia 201511 l Autor jeszcze tylko kiera....pdc i kończę paściem aczkolwiek .....modzik w siemianowym golfie mnie ciekawi/inspiruje ...kamerka zamiast czujników
Opublikowano 1 Maja 201511 l ostatnio widzialem takie avusy, z miesiac temu za 600zł... myslalem czy by na handel nie wziac
Opublikowano 1 Maja 201511 l też mi się podoba...i chyba tylko dlatego jest jeszcze jeszcze klika dni temu było tak.....akurat przy serwisie klimy a dziś w końcu zawitało lato... W tygodniu pstryknę cosik lepszego jak dekielki dojdą koniecznie
Opublikowano 1 Maja 201511 l Autor ostatnio widzialem takie avusy, z miesiac temu za 600zł... myslalem czy by na handel nie wziac Dajesz linka Grześ...Dev ma bana na kilka dni bo go gamoń podkablował za lekko krytyczny stosunek do jego osoby
Opublikowano 1 Maja 201511 l co ty nie mam juz linka chyba w 1 dzien sie sprzedaly wtedy szukalem fel ale wlasnie avusy jakos mi nei podchodza bo za duzo hebla zaslaniaja
Opublikowano 1 Maja 201511 l Autor Piter na pewno ten model ?? 3 ?? co ty nie mam juz linka chyba w 1 dzien sie sprzedaly wtedy szukalem fel ale wlasnie avusy jakos mi nei podchodza bo za duzo hebla zaslaniaja Ale są mocne