Polko_V Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 ..."zmieniam (na 17"), aby Mała miała więcej komfortu..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 zmieniłem dla komfortu zawias Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 (edytowane) aaa...fakt Edytowane 25 Czerwca 2015 przez Polko_V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Arturoo tyś jest waryjot... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 jeszcze w kartonie graty Dziękówa siemian Jeszcze gumi i po urlopie wracamy na 18" co ja tu widze a jednak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 jeszcze w kartonie graty Dziękówa siemian Jeszcze gumi i po urlopie wracamy na 18" co ja tu widze a jednak nie wytrzymał... ...jazdy na zimówkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 28 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 jeszcze w kartonie graty Dziękówa siemian Jeszcze gumi i po urlopie wracamy na 18" co ja tu widze a jednak nie wytrzymał......jazdy na zimówkach Panie...po tyłach żeście są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 wielki szacun za sentyment do tego auta i gratuluje wytrwałości w inwestycjach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 28 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zaraz żółte bkachy wpadną to pozostanie go trzymać by spłacić nim hipotrkę kiedyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zaraz żółte bkachy wpadną to pozostanie go trzymać by spłacić nim hipotrkę kiedyś do żółtych Tobie jak mi mnie jeszcze brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 28 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Cierpliwy jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 ...tego się nie da nie zauważyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 brzydka fela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 28 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Na śląskie drogi twarda ma być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 flaty też są twarde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 juz taka lepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 juz taka lepsza tyle cali co ta felga to mają jego hamulce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 łosz curvaaa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zaraz żółte bkachy wpadną to pozostanie go trzymać by spłacić nim hipotrkę kiedyś właściciel ma żółte papiery to i auto musi mieć żółte blachy ;-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi