ucho.77 Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 Padlina śmiga...filtr paliwa ponoć zawalony i przez to problemy powstały. To nie wiesz że jego się wymienia co jakiś czas
Arturoo Opublikowano 9 Marca 2016 Autor Opublikowano 9 Marca 2016 Padlina śmiga...filtr paliwa ponoć zawalony i przez to problemy powstały. To nie wiesz że jego się wymienia co jakiś czas To nie filtr..znowu stoi
kudalty66 Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 artur , no to co sie dzieje, jezdzi czy nie???
Arturoo Opublikowano 9 Marca 2016 Autor Opublikowano 9 Marca 2016 nie.........rano z małym problemem odpalił...nie zwróciłem jakoś na to uwagi...a po pracy już nie zagadał cóż ...chyba czas na zmiany w końcu
Arturoo Opublikowano 9 Marca 2016 Autor Opublikowano 9 Marca 2016 Mam 2.7 BiT, kcesz ? nie ....dzięki
pajda Opublikowano 10 Marca 2016 Opublikowano 10 Marca 2016 nie.........rano z małym problemem odpalił...nie zwróciłem jakoś na to uwagi...a po pracy już nie zagadał cóż ...chyba czas na zmiany w końcu Na części ja, reszta na złomSzukać B8 [emoji6]
siemian Opublikowano 10 Marca 2016 Opublikowano 10 Marca 2016 Padlina śmiga...filtr paliwa ponoć zawalony i przez to problemy powstały.To nie wiesz że jego się wymienia co jakiś czas To nie filtr..znowu stoi Kaśka podobno aż krzyknęła z radości jak to usłyszała... po tylu latach... dopiero potem zrozumiała kontekst... Swoja drogą to trzeba naprawde być Tobą żeby uwierzyć że przez filtr może auto nie zapalać... chociaż... tylko Ty i Bóg wiecie co Ty tam wlewałeś więc może stąd takie wnioski... Z drugiej strony pewnie siedział tam filtr na pierwszy montaż który robili na wspólnej linii z Fordem FT-B bawi się w durne wymiany hamulców to potem na poważne naprawy floty brakuje
Arturoo Opublikowano 11 Marca 2016 Autor Opublikowano 11 Marca 2016 Heble są seryjne.. Tamte z c5 odpuściłem . A wszystkie filtry wymieniam sam bo to zajmuje z 15 minut łącznie z tym od paliwa . Ja auta nie diagnozowałem tylko odstawiłem i odebrałem . Padlina śmiga...filtr paliwa ponoć zawalony i przez to problemy powstały.To nie wiesz że jego się wymienia co jakiś czas To nie filtr..znowu stoi Kaśka podobno aż krzyknęła z radości jak to usłyszała... po tylu latach... dopiero potem zrozumiała kontekst... z kompa teraz dopiero przeglądam i wytłuszczenie widzę.....no dobra...ha ha ha następnym razem się musisz bardziej postarać ....bo jakoś tak bez wow
pajda Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 Chyba szuka silnika bo go nie widać na forum .
kuba84 Opublikowano 22 Marca 2016 Opublikowano 22 Marca 2016 Chyba szuka silnika bo go nie widać na forum .
ucho.77 Opublikowano 22 Marca 2016 Opublikowano 22 Marca 2016 Chyba szuka silnika bo go nie widać na forum . koledzy
Polko_V Opublikowano 22 Marca 2016 Opublikowano 22 Marca 2016 Chyba szuka silnika bo go nie widać na forum . koledzy szydercy
Rekomendowane odpowiedzi