diesel1210 Opublikowano 26 Maja 2013 Opublikowano 26 Maja 2013 witam . chcialbym sie dowiedziec jaka jest srednica oski tylnego hamulca zeliwo. dzieki za odpowiedzi.
diesel1210 Opublikowano 26 Maja 2013 Autor Opublikowano 26 Maja 2013 chyba tak bo zaczelo sie mocno lac z niego .moze byc to oring ale jak nie to chce napawac os i dorobic ta tulejke z koloru ---------- Post dopisany at 14:41 ---------- Poprzedni post napisany at 14:29 ---------- ile wolasz za regeneracje zacisku devastation
Dev Opublikowano 26 Maja 2013 Opublikowano 26 Maja 2013 Wszystko zalezy od tego co trzeba z nim zrobic. Od 100zl z jarzmem w górę. Rok gwarancji.
bogdansky Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 a gdzie można takie zaciski kupić? ty może sprzedajesz? sorry nie doczytałem poprzedniego posta
Dev Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 a gdzie można takie zaciski kupić? ty może sprzedajesz? sorry nie doczytałem poprzedniego posta regeneruję, to co jest na zdjęciu to moja robota
bogdansky Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 tzn. wysyłam do cia , regenerujesz i odsyłasz z powrotem?
Dev Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Jak najbardziej, wysylasz do mnie, rozbieram, weryfikuje stan i dostajesz info jaki koszt Jezeli sie decydujesz to robimy , jak nie, skladam i odsyłam
Rekomendowane odpowiedzi