kaju Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 ciekawe czy dżolo załapał o co biega
kaFFFar Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2014 o k**wa xD na telefonie nie widzialem ,ze masz czarne audi :grin:
-sebo- Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 Ja mam na srebrnym kombi czarny dach i fajnie to wyglada
KUBAS2012 Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 Co myslicie zeby pomalowac dach na czerno do takiego koloru nadwozia . pzdr http://s17.postimg.org/9ardhymcr/a4b5_lb.jpg Jak coś to polecam na biało, lecz sugerował bym też wtedy białe fele i oczywiście gleba Najlepiej nie ryzykować lecz zrobić sobie VT i wtedy testować i co najlepiej wyjdzie na aucie w realu
denveco Opublikowano 30 Lipca 2014 Opublikowano 30 Lipca 2014 Jakiś czas temu była mowa o czarnym dachu to i w końcu okleiłem dach i listwy dachowe w czarny połysk folią 3M.
Matek Opublikowano 30 Lipca 2014 Opublikowano 30 Lipca 2014 denveco, nie zastanawiales sie by zamontowac normalny grill i usunac te brewki?
denveco Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 Mi ten grill czy brewki w niczym nie przeszkadzają. Wygląda bardziej hmm agresywnie (??). Mi się nawet podoba zresztą nie tylko mi bo i nie raz słyszałem pochlebne opinie na temat wyglądu auta. Nawet gdybym je usunął to lampy szlag trafi bo kleju do szyb z nich nie usunę którym zostały one przyklejone. Mam zamiar założyć bixy z czarnymi środkami i wtedy zastanowię się nad ewentualnym montażem brewek bądź nie
eXik Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Nooo ten czarny kolor dachu całkiem klawo się prezentuje
denveco Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 No klawo, ale będę zrywał bo jako że oklejałem to pierwszy raz to wyszły niedoskonałości. Kolejna rolka folii już jest teraz znaleźć kawałek czasu na oklejenie. Tutorial z tego zabiegu zrobie
Rekomendowane odpowiedzi