topskun Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 Panowie braciak wycinał dpf-a w swoim passacie b6 dodatkowo zrobił remap. Jak to oceniacie, bo mają dobrą cenę do mojej B8 na chipsa, a miałem już śmigać do Wrocka i ECUProject:naughty:
uciniak Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 190km i pawie 450nm chyba mnie coś oczy zawodzą.
domialex Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 kiepski przebieg momentu. sprzeglo i dwumas ciesza sie juz pewnie na niebawa emeryture jedz lepiej do wrocka
wampir Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 Moment moment, czy auto miało wcześniej chipa? Bo w serii już widać ze moment ma "górkę" na starcie. Może to jakiś błąd pomiarowy już na etapie serii, który potem się powiela w przebiegu mocy/momentu z chipem?
topskun Opublikowano 30 Maja 2013 Autor Opublikowano 30 Maja 2013 Tez mi od poczatku cos to niewiarygodne sie wydawalo. Sam sie dzis tym bujne to bede wiedzial wiecej. Turbo wstaje od 2200 wiec tez niewesolo. Przeciez seria 170km takie wyniki osiaga a tu mamy wersje 140km. a powiem Wam jeszcze ciekawsza rzecz. 1pomiar wyszlo nawet 215kucy:grin: przeciez to jakas paranoja
topskun Opublikowano 30 Maja 2013 Autor Opublikowano 30 Maja 2013 cóż,może zweryfikuj to na innej hamowni To juz brat zdecyduje co z tym robic. Ja sie jednak przekonalem, ze wole sie przejechac te 100kilometrow do ECU Project i miec spokojna glowe oddajac fur w sprawdzone rece
daniels Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 cóż,może zweryfikuj to na innej hamowni To juz brat zdecyduje co z tym robic. Ja sie jednak przekonalem, ze wole sie przejechac te 100kilometrow do ECU Project i miec spokojna glowe oddajac fur w sprawdzone rece dobrze prawisz
czarny Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 o woow hahah słyszałem że k sport tak samo jak mroczko autotechnika gotowce wgrywaja
Rekomendowane odpowiedzi