duke Opublikowano 19 Lipca 2008 Opublikowano 19 Lipca 2008 Witam mam amortyzatory gwintowane i okazalo sie ze mi cieknie jeden a drugi ma 20%... wiec czeka mnie zmiana na nowe (drogo wychodzi) albo regeneracja. Slyszalem ze co do regeneracji (wymiana oleju i wszystkich uszczelek na nowe) calkiem ludzie sa zadowoleni niz te zamienniki lub no name:) poniewaz nie kupie nowych za 3-4tys. Co o tym sadzicie?? moze ktos juz regenerowal i moze polecic jakis zaklad?? Pozdrawiam serdecznie...
Wąski Opublikowano 19 Lipca 2008 Opublikowano 19 Lipca 2008 Słyszałem o tym .Firma w Warszawie to robiła http://www.google.com/search?source=ig&hl=pl&rlz=&q=regeneracja+amortyzator%C3%B3w+warszawa&meta=
rav Opublikowano 29 Lipca 2008 Opublikowano 29 Lipca 2008 W poprzednim aucie miałem amortyzatory bilstein (żółte) - regenerowałem je u znajomego z warszawskiej firmie Zerkpol.
maciek31 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Firma w Katowicach po naprawie 70 %
TomaszM Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 cześć! Gdzie ta firma w katowicach:? i jaki koszt za regenerację jednej sztuki?aha no i ile aktualnie na nich zrobiłeś i jak się sprawują ?
Raspator Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 Witam! Problem podobny jak u duke'a, tylko u mnie jeden amor padł zupełnie. I ponownie pytanie: gdzie zregenerować amortyzatory KW w okolicach Warszawy??
_Solar_ Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Raspator Słyszałem o tym .Firma w Warszawie to robiła http://www.google.com/search?source=ig&hl=pl&rlz=&q=regeneracja+amortyzator%C3%B3w+warszawa&meta=
patry(m)k(3) Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zerkopol na forum.vwgolf był polecany www.zerkopol.pl zadzwoń i popytaj
Raspator Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 W Zerkpolu tylko Bilstein'a robią. Gość w Katowicach (polecany na forum VW) daje gwarancję tylko na 3 miechy i mówi że po około 20 tys. km i tak do niego wracają te zregenerowane amory. Chyba dokupię oryginalne wkłady i w ten sposób załatwię sprawę. Szkoda tylko że czas oczekiwania jest około 2 tyg. Dam znać co załatwiłem.
Rekomendowane odpowiedzi