f16mysliwiec Opublikowano 19 Lipca 2008 Opublikowano 19 Lipca 2008 Kto z Warszawy wytnie kata i wspawa w niego rurkę???? i ile by to kosztowało ?? Prosze o numer telefonu i miejsce gdzie można podjechać
MRoger Opublikowano 25 Lipca 2008 Opublikowano 25 Lipca 2008 Robiłem już parę takich akcji na Szarych Szeregów .. jest tam takie podwórko 5 warsztatów. Tanio i w miarę solidnie wstawiali mi nawet strumiennice do E30 i całkiem nieźle się spisywała.
soolek Opublikowano 25 Lipca 2008 Opublikowano 25 Lipca 2008 Wal do Rogala na Mineralną (nadworny Tuner A4 Klubu) - tam Ci to zrobią a jak dorzucisz jeszcze parę groszy, to jeszcze jakiegoś chipsika
banshee Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 A konieczne jest wstawianie rurki??? Nie można wywalić ceramiki i jeździć na pustej puszce?? Ja tak zrobiłem i nie widzę żadnych stutków negatywnych...Nawet lepiej fura ciągnie
zegarek Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 Pusta puszka może rezonować i dawać nieprzyjemne dźwięki. To że komuś nie rezonuje to albo tego nie słyszy albo ma szczęście. Jeśli by kogoś interesowało, to mogę załatwić taki nowy katalizator metalowy 100cpsi firmy JMJ, w oryginalnym kształcie jak do 1Z i AFN za jakieś niecałe 300. Właśnie będę u siebie wymieniał. Chyba, że stawiasz na oszczędności, to wstawiaj rurę
Rekomendowane odpowiedzi