Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1.9AJM] Nasz nowy Granacik - A4 Avant

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich!!

Idąc za waszą radą pstryknąłem kilka fotek naszego (mojego i żonci) autka, którym się wozimy od kilku dni. Jeśli chodzi o szczegóły to autko przyciągnięte jest z Niemiec - 170 000 km przebiegu i bezwypadkowa historia. Jutro powinniśmy pojawić się na polskich blachach. Pięknie zmatowiony lakier przez myjnię i nic nie picowane do sprzedaży - auto wygląda jak na swoje lata i na ten przebieg - a to rzeklbym cieszy!!

Wyposażenie:

- xenon

- światła przeciwmgielne

- elektryczne i podgrzewane lusterka

- elektryczne i podgrzewane skórzane fotele (kubełki)

- 4 x airbag

- ASR

- ABS

- 4 elektryczne szyby

- kierownica skórzana trójramienna nowy typ

- wspomaganie kierownicy

- termometr zewnętrzny

- central z pilotem i domykanie szyb

- relingi dachowe

- roleta w bagażniku

- radio concert + system BOSE (4+2+sub w bagażniku)

Poniżej kilka fotek - prosimy o komentarze!!

Pozdrawiam osobę o nicku lukas23. Mamy nadzieję, że teraz wiecej osób przyzna się do dzielenia auta z żoną!!

Dsc01230.jpg Dsc01231.jpg Dsc01232.jpg

Dsc01233.jpg Dsc01237.jpg Dsc01250.jpg

Opublikowano

a co w tym zlego, ze sie dzieli autko z kochana osoba, chociaz mnie to denerwuje jak ktos zmienia mi np pozycje siedzenia czy lusterka, no ale coz milosc to milosc, pozdrawiam :)

P.S. Autko faktycznie bomba, mi sie tam bardzo podoba :)

Opublikowano

bardzo ładne, no i BOSE system :twisted:

Ja na szczęscie dzielić się z żoną autem nie muszę, ale jak gdzieś w weekend/popołudnie chce wyskoczyć, to chętnie jej daję A4-kę.

Opublikowano

Super autko,wypasiona wersja,szkoda tylko ze nie ma chromów wokół szyb :sad:

Gratuluje wyboru :wink:

Opublikowano
  • Autor

Rzeczywiście czegoś chromowanego tam brakuje na burcie auta. Auto posiada jeszcze srebrne magiczne pudełko przy silniku - chipa. Podejrzewam że moc jest podniesiona do około 140 KM. Prośba do wszystkich - jeśli ktoś spotkał się z autami chiepowanymi w Niemczech i ma jakieś informacje na temat chipa na którym jest oznaczenie DP4 (jedyne) to proszę o info!! :roll:

Opublikowano

piękne bo Avant w TDI

tylko troszkę kiero mocno wytarta :wink:

Opublikowano
  • Autor

Kierownik wytarty jak na 170 000 kilometrów i 7 lat. Poza tym może Poprzedniego własciciela przerastała moc i kurczowo trzymał sie kierownika!! :lol:

Opublikowano

po stanie kierownicy i siedzen wydaje sie ze ma przelatane ze 300000 km ;)

Opublikowano
  • Autor

Auto było sprawdzane przez mojego znajomego w seriwsie w audi w Niemczech - przebieg jest na 100% oryginalny i potwierdzony przeglądami - jedno jest pewne, poprzedni właściciel nie dbał o wnętrze ale to się nadrobi :lol:. Przy przeróbkach nie będzie mi teraz żal wnętrza :twisted: !!

Opublikowano

ładny ale fotel wytarty masakrycznie chyba jakiś grubszy jegomość musiał sie wozić - skórke tak wycharmać to naprawde cza grubasa w jeansowej kurtce :mrgreen:

Opublikowano

obszycie kierownicy to nie jest duży wydatek, gorzej z fotelem... Faktycznie ktoś mocno poszarpał...

Poszukaj jakiegoś tapicera, najlepiej takiego który zajmuje się tapicerką samochodową

Opublikowano

No fajny, fajny. :mrgreen:

Opublikowano

jak dla mnie fotel jest tak wytarty od czestego wsiadania i wysiadania, co moze sugerowac, ze auto jezdzilo glownie po miescie. to samo mozna powiedziec o kierze, moze ktos mocno opieral sie o nia przy wsiadaniu i wysiadaniu z z wozu :P u mnie fotel byl tak samo wytarty (z tym, ze ja mialem welur) i dosc czesto ocieralem sie o to miejsce przy wsiadaniu.

Opublikowano

ładnie wypasiony avancik :cool:

Opublikowano

no to gratuluje przedewszystkim PD :arrow: cud malina...a jak chetnie mody lapie :cool: szczerze polecam programik

autko b.fajne podoba mi sie

Opublikowano

malinka tylko wytarte w środku jak by miało jeszcze raz tyle przebiegu conajmniej no ale skoro twierdzisz że przebieg oryginał to nie wiem co za wieprz tym jeżdził :twisted:

Opublikowano

Bardzo ładne autko :grin:

Opublikowano

Autko jak się patrzy a na pewno przechodnie będą patrzeć na nie z przyjemnością.!!!

Opublikowano

fajna fajna ale przebieg mocno podejrzany bo i kiera i siedzenia zbytnio zniszczone :twisted:

Opublikowano

Autko wizualnie b.ladne no i silnik mowi sam za siebie :mrgreen: