Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Mbank - Ktoś posiada ? Jakie koszty utrzymania ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Kiedyś byłem w mBanku ale przeszedłem do Alior Sync i mam darmo :decayed:

Jeszcze jak byłem w mbanku to pod koniec zmienił się dyrektor który szedł z hasłem na ustach że mBank w końcu zacznie zarabiać i popodnosił stawki utrzymania konta.

Było dla mnie to tym niewygodne że moją kartę kredytową obsługiwały tylko bankomaty euronetu gdzie najmniej mogłem wypłacać 50zł.

Opublikowano

Trzy lata jestem w mbanku, jedyny koszt utrzymania to opłata za kartę, która w obecnej chwili wynosi 4zł. w przypadku zapłacenia kartą na miesiąc 100zł. karta jest bezpłatna.

Opublikowano

ja zakładałem u nich konto ładnych parę lat temu zanim jeszcze PKO BP wprowadził Inteligo. Zależało mi na koncie internetowym po prostu. Może z tego względu nigdy nie miałem karty do tego konta, wszystko robię wyłącznie bezgotówkowo. Nawet nie wiem czy miesięcznie coś potrącają za obsługę konta czy nie...

To co u nich sobie cenię to możliwość prowadzenia kilku rachunków w tym oszczędnościowych i walutowych. Do tego ostatniego mam kartę, z której korzysta się za darmo i nie ponosi żadnych opłat w związku w wybieraniem kasy za granicą niezależnie jaki to bankomat. A ponieważ konta walutowe traktowane są jako oszczędnościowe (emax walutowy) to oprocentowanie jest lepsze. Teraz to mi mbank płaci kupę hajsu miesięcznie w postaci odsetek.

Opublikowano

Ja polecam Alior Sync bo sam teraz mam... Wszystko 0zł... wszystkie bankomaty, 10 przelewów natychmiastowych miesięcznie bezpłatnie, cash for backi,..

Opublikowano

w Mbanku można wypłacac z Euronetu, BZWBK, eCard od 50zł oraz cash4you po 20zł :wink:

Opublikowano

Skoro jesteś zadowolony ze swojego banku i polecasz go innym, to po wuj zakładasz ten temat ??? :facepalm:

Nawiasem mówiąc to kolejny temat założony przez Ciebie o jakiś bzdetach....

Opublikowano
Skoro jesteś zadowolony ze swojego banku i polecasz go innym, to po wuj zakładasz ten temat ??? :facepalm:

Nawiasem mówiąc to kolejny temat założony przez Ciebie o jakiś bzdetach....

po to jest dział "Na każdy temat" drogi Norbercie.... nie podoba ci się temat, nie czytaj. Załóż swój, mądrzejszy

Opublikowano

Drogi Marku, autor tego tematu regularnie zakłada tematy.

Czy mądre czy głupie nie oceniam, więc i Twoje aluzje o mądrzejszym temacie są zbędne...

Spytam jaki sens ma ten temat, w którym autor ma już bank, jest z niego zadowolony i poleca go innym ?

Jest to zwykłe nabijanie postów, nic więcej...

Moje propozycje kolejnych tematów :

- jaką pastę do zębów używasz,

- czy teściowa dokłada Ci się do paliwa,

- czy masz psa brązowego czy czarnego.

Pozdrawiam

Opublikowano

o to chodzi ze tesciowa nie dokłada mi się do paliwa:grin: