Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Kolejne poTURBOWANE 1,8 ale tym razem w quattro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mogłem dłużej żyć bez C5 i wczoraj w nocy wróciłem do domu czymś takim.

A6 C5 1,8T Q AWT 150 koników +"podtlenek" BRC

Rocznik 2001 (brakło jej 4 miesiące do liftu)

Z wypasiku to nie ma szału ale tragedii tez nie.

Poza takimi standardami jak wspoma, abs, centralnym, klimatronikiem czy 4 air-bagi są:

Ksenie ze spryskami

FIS

Tempomat

Kubełki w ciekawej tapicerce

Pełen pakiet oświetlenia wnętrza

Radyjko concert + głośniczki z oryginalnym wooferem

Felga 16" (będzie idealna na zimówki)

Dokładany niedziałający parktronic

Elektryka foteli g/d +regulacja lędźwi

Zdjęcia jeszcze z ogłoszenia:

c2821224217.jpg

c2821224227.jpg

c2821224224.jpg

Jak coś w niej pobroję to będą moje.

Na razie pakiet startowy trzeba zrobić - rozrząd, sprzęgło, hampelki.

W przyszłości będą dokładki w kolorze, wydeszek, kółka i t d.

Opublikowano

czyli czasy kryzysu zażegnane :decayed: ale Ty te furmanki szybko zmieniasz :kox:

Opublikowano
  • Autor
czyli czasy kryzysu zażegnane :decayed: ale Ty te furmanki szybko zmieniasz :kox:

nie zmieniłem... dokupiłem :whistling:

Opublikowano

a to przepraszam :hi::decayed:

Opublikowano
  • Autor

ale ja się nie gniewam :grin:. Faktem jest, że często zmieniam auta i to z reguły w momencie, w którym wszystko w nich porobię :facepalm:. Teraz znowu muszę się brać za rozrząd a to już będzie 3 w przeciągu roku. Nie wiem skąd we mnie potrzeba ciągłych zmian auta bo jest to niewygodne i męczące. Za to cieszą się ci co ode mnie te auta kupują. To chyba jakaś choroba...

Opublikowano

Ładna , widać że nie wyciuchana :wink:

Opublikowano

ale ja się nie gniewam :grin:. Faktem jest, że często zmieniam auta i to z reguły w momencie, w którym wszystko w nich porobię :facepalm:. Teraz znowu muszę się brać za rozrząd a to już będzie 3 w przeciągu roku. Nie wiem skąd we mnie potrzeba ciągłych zmian auta bo jest to niewygodne i męczące. Za to cieszą się ci co ode mnie te auta kupują. To chyba jakaś choroba...

Gratulacje zakupu - w twojej A6 to i duzo miejsca jest z tylu dla rodziny jak i auto jest dosc ekonomiczne z tym "podtlenkiem" BRC :) - w sam raz na ciezkie czasy...

Kolor bardzo praktyczny i naped na cztery lapy jest.

Dokladnie tak jak mowisz ze inni ciesza sie z zakupu auta od Ciebie... cos w tym jest... :)

Opublikowano

albo mi się wydaje albo kolor pod listwą na drzwiach jest inny niż reszta ? albo takie foto

Opublikowano
  • Autor

Auto mierzyłem czujnikiem i jest ok ale w słoneczny dzień widać różnicę odcieni. Może polerka pomoże.

Opublikowano

i chyba nadkole :whistling: ale mniejsza o to

powiedz jak kształtuje się spalanie, chcę porównać B6 1.8T multi ośka vs C5 1.8Tq manual oczywiście mam na myśli LPG :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Za mało km przejechałem ale wygląda na to, że na trasie zmieściłem się w 8 l LPG

Opublikowano
Za mało km przejechałem ale wygląda na to, że na trasie zmieściłem się w 8 l LPG

łoj to chyba zrobiłeś 50km :decayed:

Opublikowano
  • Autor

450

Opublikowano

1,5 tony w Q i 8/100? Szkoda silnika :decayed:

Ja jakoś nie mogę (nie chcę) poniżej 10 zejść w lżejszej a4.

Kolor co najmniej fajny, zakrawa o jeden z lepszych:wink:

Bezawaryjności:hi:

Opublikowano
  • Autor
1,5 tony w Q i 8/100? Szkoda silnika :decayed:

Ja jakoś nie mogę (nie chcę) poniżej 10 zejść w lżejszej a4.

Kolor co najmniej fajny, zakrawa o jeden z lepszych:wink:

Bezawaryjności:hi:

Dzięki. Trasę jechałem spokojnie do 100km/h drogami krajowymi bez autostrad. FIS pokazał 6,9 :banan:ale po zatankowaniu gazu wyszło około 8l. Teraz latam trasy 3 km i już jest na FISIe 9l średniego więc w mieście będzie pewnie koło 13l
Opublikowano

Ja robię na 40 litrach 300 km..czy to trasa czy miasto :wink:

Aczkolwiek jak ciągnąłem swoją z IT to spalanie benzynki na trasie 7 L przy prędkości 120 km/h. :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Oliwka wymieniona, tarczki przetoczone, rozrząd w trakcie i ... brakło czasu. Jestem na weekend bez auta :kwasny:

IMAG0333.jpg

IMAG0335.jpg

IMAG0338.jpg

Opublikowano

tak patrząc na każdy Twój wątek to każdy zaczyna się tak samo :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Pakiet startowy musi być. :facepalm: Nikt poza mną nie sprzedaje auta z wymienionym świeżo rozrządem :polew:

---------- Post dopisany at 15:54 ---------- Poprzedni post napisany at 15:50 ----------

a dodatkowo mam pecha bo musze wymienić tez paski klinowe i oba napinacze pasków klinowych co podniosło wartość części dwukrotnie :kwasny:do tego jeszcze sprzęgło w q też nie wychodzi tanio.

Opublikowano
Pakiet startowy musi być. :facepalm: Nikt poza mną nie sprzedaje auta z wymienionym świeżo rozrządem :polew:

---------- Post dopisany at 15:54 ---------- Poprzedni post napisany at 15:50 ----------

a dodatkowo mam pecha bo musze wymienić tez paki klinowe i oba napinacze pasków klinowych co podniosło wartość części dwukrotnie :kwasny:do tego jeszcze sprzęgło w q też nie wychodzi tanio.

Kompletne sprzęgło max 500 zł, jak tak narzekasz to zostań dłużej przy jednym aucie :whistling: