Arkom Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Witam jak w temacie czy silnik 1.6 benzyna oczywiście, oznaczenie silnika ADP ( bynajmniej tak jest na naklejce przyklejonej do osłony rozrządu ); jest kolizyjny czy nie???
Arkom Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2013 nie nie urwał się pytam się dla własnej wiedzy, do tej poty miałem autko z silnikiem nie kolizyjnym wiec o rozrząd az tak się nie martwiłem a że teraz mam audi z tym silnikiem to się pytam bo nie wiem. Rozrząd mam bez mała świeżo wymieniony co prawda ale nigdy nie zaszkodzi wiedzieć Dzięki za odpowiedź
Arkom Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2013 szczerze to ostatniego twojego postu nie rozumiem do końca tzn tego słowa "sejem" reszta zrozumiała XD może to śmieszne ale nie ogarniam
Arkom Opublikowano 4 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2013 aaaaaaaaaa takie buty xD nie moim pierwszym autem i w zasadzie poprzednim była Tavria, magiczne auto muszę powiedzieć. Na niej uczyłem się mechaniki od podstaw, mechaniki i nie tylko.
Rekomendowane odpowiedzi