christopherek Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 W związku z tym iż jutro jadę po Recaro zająłem się wyjęciem tylnej kanapy.Byłem pewien że moj avant ma 4 jaśki,więcej nie widać nigdzie sygnatur airbag.Ku mojemu zdziwieniu gdy wyjmowałem oparcie tylnej kanapy część 2/3 z siatką bagażnika ujrzałem kabelek który wchodzi własnie w to oparcie.gdy rozpiąłem świeci mi się kontrolka poduszek czyli ma to związek z poduszkami.W etce sprawdziłem jaski mogą być ale nie w oparciu tylko w tym elemencie między kanapą a drzwiami.teraz pytanko o co kaman.czy jak wsadzę recaro będzie też wtyczka żeby to spiąc bo w etce tego nie widzę?
karol24 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Czy to nie aby napinacz środkowego pasa:eusathink:też mam taki kabel. Ciekwae czy w Recaro będzie do czego podłączyć.
christopherek Opublikowano 7 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2013 podobno w recaro tez taki kabel jest,wieczorem bede wiedzial
huzio00 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 w recaro będzie i w każdej innej tapicerce z awanta ze środkowym pasem w oparciu
christopherek Opublikowano 9 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2013 juz ogarnąłem przy wkładaniu recaro,podpiąłem i nawet kontrolka jaśka zniknęla
Rekomendowane odpowiedzi