seb2sjc Opublikowano 7 Czerwca 2013 Opublikowano 7 Czerwca 2013 witam heh śni mi się swap z mojego adr na 2.4 nie chce 1.8t bo chce dźwięk V :kox:także pytanko kieruje do osób które już są po przeszczepie:) najwięcej to do czornego ile wyniósł Cie taki przeszczep? nie mowie o kosztach silnika z osprzetem +skrzynia(półoski)instalacja i komputer... co do tego jeszcze dokupić...na pewno wydech.....ile taka przyjemność kosztuje już na finale tzw.wycena wszystkiego ile wychodzi?
darek995 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Opublikowano 7 Czerwca 2013 napisz do czornego_07 on wie co i jak. ---------- Post dopisany at 00:31 ---------- Poprzedni post napisany at 00:30 ---------- sorki nie doczytałem że juz tam byłeś
rafal9119 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Z 6 tysi to musisz szykować trochę jest z tym roboty a co jeszcze wyjdzie w praniu to tez będą koszty. chyba ze kupisz jakiegoś angola na chodzie . zawsze z dawca będzie taniej niż teraz wszystko kupywac w sklepie lub szrocie
Labiel Opublikowano 8 Czerwca 2013 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Dokładnie. Kupuj angola. Szukanie poszczególnych części na rynku wtórnym jest bez sensu - no chyba że koszty nie grają roli.
seb2sjc Opublikowano 12 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2013 Z 6 tysi to musisz szykować trochę jest z tym roboty a co jeszcze wyjdzie w praniu to tez będą koszty. chyba ze kupisz jakiegoś angola na chodzie . zawsze z dawca będzie taniej niż teraz wszystko kupywac w sklepie lub szrocie nie mowie o kosztach silnika z osprzetem +skrzynia(półoski)instalacja i komputer przyjmuje to wyżej wymienione mam kupione jakie podzespoły by pasowały z 1.8 do 2.4 chodzi mi czy np.klima pasuje? a jak nie pasuje to czy da rade zrezać coś...?tzn większe koło zamachowe sprężarki? gdzie jest czorny...nie będę mu skrzynki śmiecił wole by tutaj napisał żeby każdy miał wgląd:whistling: ---------- Post dopisany at 21:46 ---------- Poprzedni post napisany at 21:45 ---------- Dokładnie. Kupuj angola. Szukanie poszczególnych części na rynku wtórnym jest bez sensu - no chyba że koszty nie grają roli. po co kupować angola...?skoro w pl...w cenie 6 tys..dostaniesz 2.4 95r ja chce tylko swapa...;]
MASATO Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 a nie lepiej od razu swapować na 2,8 ?
Labiel Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 po co kupować angola...?skoro w pl...w cenie 6 tys..dostaniesz 2.4 95r ja chce tylko swapa...;] Primo to chyba nie było z tego co kojarzę w 95 2.4 a bynajmniej nie tego o mocy 164 km bo te słabsze wersje nie ma co wkładać. Po za tym jak się dobrze poszuka i wyczeka to można kupić lekko uszkodzonego anglika z okolic 2000 roku w cenie 3-4 tyś.
rafal9119 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Opublikowano 13 Czerwca 2013 i 2000r prędzej na części pogonisz niż z 95r. ostatnio v6 widziałem za 3 tysie 99r
Rekomendowane odpowiedzi