Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zawieszenie gwintowane FK - prosze o opinie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zawieszenie gwintowane Audi A4 B6 8E FK Quattro (3245404281) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Zastanawiam sie nad zakupem tego gwintu. Czy ktos moze cos podpowiedziec. Moze mial lub ma do czynienia z gwintem FK. Jak z amortyzacja czy dobrze tlumi jak z twardoscia i czy ladnie mozna polozyc auto. Jak z wychylaniem sie na zakretach i trzymanie w zakretach.

Wszystkie podpowiedzi i opinie mile widziane

Opublikowano

Witaj,

wszystkie zawieszenie FK prócz serii HIGHSPORT, KONIGSPORT, SILVERLINE oraz SILVERLINE-X są bardzo niskiej jakości. Nie muszą się od razu popsuć ale mogą - rosyjska ruletka.

Oczywiście jak każdy nowy produkt posiada gwarancję jednak ostrzegam - realizacja reklamacji w firmie FK może się baaaaardzo wydłużyć.:facepalm:

Opublikowano
  • Autor

szkoda kolego że dopiero dzisiaj odpisałeś bo wczoraj w nocy zwątpiłem że ktoś kolwiek odpisze i zamówiłem FK takie jak wysłałem ci na pw ale może coś przekręciłem. no i nadal czekam aż odpiszesz pw...

Opublikowano

hej, już poszła odpowiedź.

Opublikowano

ja bym odpuscił taki gwint,jak juz cos to szukaj Fk w inoxie albo kw.Za taka cene mozna smiało wyrwac kw var2 a czasem var3.napewno 3 razy dłuzej posłuzy uzywany ,niz ten nowy

Opublikowano
  • Autor

dzięki koledze Bluebird wybór padł na FK ale highsport... dziś spędziłem z nim na słuchawce godzinę podał mi mnóstwo wariantów cenowych i producentów ja byłem nastawiony na AP ale podpowiedział mi że za pare stówek mniej będzie te własnię FK a jakościowo to samo co AP a sądzi nawet że lepszy od AP z tego przedziału pieniążków

Opublikowano

mam taki od roku i nic się nie dzieje z nim,choć czasem lubi sobie skrzypnąć,tak mają niestety tanie gwinty :grin:

Opublikowano
  • Autor

jaki masz?

Opublikowano

panowie jaki gwint polecacie w przedziale 1-2 tys. ? pozdro :wink:

Opublikowano
  • Autor

podbij na PW podesle ci numer do Pana który mi ogarnia gwint... naprawdę super ci doradzi i daje dobre ceny... ja właśnie od niego zamówiłem i czekam już na paczuszke

Opublikowano

poszło PW :hi:

Opublikowano
  • Autor

tak siadło na FK

be78.jpg

ogjp.jpg

nf65.jpg

o6ub.jpg

27h6.jpg

Opublikowano

Zawieszenie i duże kola odwalają świetną robotę. Jak wrażenia z jazdy na highsport?

Opublikowano

Siema. Miałem właśnie zamawiać ten sam gwint, ale widzę że nie zbyt przychylne są o nim komentarze. Jaki gwint polecacie do 1.2tyś(sam gwint bez robocizny)?

Opublikowano
Siema. Miałem właśnie zamawiać ten sam gwint, ale widzę że nie zbyt przychylne są o nim komentarze. Jaki gwint polecacie do 1.2tyś(sam gwint bez robocizny)?

a czy masz jakiś wybór za tą kasę ?tzn się nowy.

Opublikowano
Opublikowano

tak szczerze,to ta sama półka czyli jakość wykonania do ceny i nie spodziewaj się jakichś różnic po za kolorem,sztywność na tym samym poziomie.

mam to drugie prawie rok i daję radę.

Opublikowano

Dobra a jakiś gwint w granicach ~2.1 tyś? Na koncie znalazłem jakieś ekstra parę zł, a w końcu nie robię tego na rok...

Opublikowano

panowie wiecie może ile sobie liczą za założenie gwintu ??:wink:

Opublikowano
Dobra a jakiś gwint w granicach ~2.1 tyś? Na koncie znalazłem jakieś ekstra parę zł, a w końcu nie robię tego na rok...

napisz do PUMY może coś zaradzi

---------- Post dopisany at 22:45 ---------- Poprzedni post napisany at 22:42 ----------

panowie wiecie może ile sobie liczą za założenie gwintu ??:wink:

sam sobie poradzisz a kasa na inne mody:decayed: