kujawaPGN Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Cześć Pany, znacie może taką felgę? Może jakieś parametry itp.? Jest to 18" ( opony 235/40/18 95Y- do 300km/h ;D ) chyba od A8... Mam możliwość nabycia takiego zestawu, za wydaje mi się śmieszną kase...
kujawaPGN Opublikowano 9 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2013 no te podobno są oryginalne audi... dlatego też pytam się czy ktoś coś wie na ten temat ;] w środę dopiero będę wszystko wiedział dokładnie.. ---------- Post dopisany at 20:32 ---------- Poprzedni post napisany at 18:24 ---------- widziałem takie same w nowej a8 tylko że w 20"
kujawaPGN Opublikowano 10 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2013 ponoć 1000zł ale to jest ogólnie dziwna sytuacja... nie chciałbym zapeszać.. opowiem wszystko w środe bo wtedy bede wszystko wiedział ;]
kujawaPGN Opublikowano 13 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2013 Lipsky wyszedł.. -felgi - made in CHINA -opony - jedna spękana ze starości, ogólnie cały komplet nieciekawy, ok. 3,5mm, i na dodatek nierówno zużyte, czyli trzeba już myśleć o wymianie... już wolę poczekać i znaleźć coś ori lub firmowego, dołożyć pare groszy i mieć elegancki komplecik... ---------- Post dopisany at 14:57 ---------- Poprzedni post napisany at 14:57 ---------- a miało być tak pięknie... (ori fele i w miarę dobra opona...)
kujawaPGN Opublikowano 14 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2013 no i tak zrobie lepiej wydać 5 stów więcej i mieć coś porządnego ;]
Rekomendowane odpowiedzi