enrike2 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Witam wszytskim ja mam taka przypadlosc w moim audi ze ustawil mi gosciu domykanie szyb z pilota i jest maly problem raz sie szyby zamykaja a raz nie gdzie moze bycc problem?? Pozdro
benyA4 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Ja tez tak czasem mam i wydaje mi sie ze to zwiazane jest z komunikacja pilot-centralka . Jak przytrzymam przycisk a pilot jest skierowany w centralke i dosc blisko to szybko zamyka. A gdy robie to np idac to domyka z przerwami.
zbychzz Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 na dobry początek wymienił bym baterie w pilocie
sebul Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 w kazdej b6 tak jest ? co trzeba trzymac by sie zamknely ?
GreGoriO Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 przycisk zamykania, jak chcesz otworzyć to przycisk otwierania-przydatna funkcja jak jest upał... oczywiście jak masz zakodowane...tak samo otwieranie i zamykanie szyb z kluczyka.
cabanmat Opublikowano 11 Czerwca 2013 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Podchodzisz pod Audi i trzymasz cały czas przycisk otwierania.. wszystie szyby powinny sie otworzyć (no chyba że z tyłu masz korbki) Tak samo z zamykaniem... trzymasz przycisk zamykania i zamykają się szyby łacznie z szyberdachem jak był otwarty. Audi wyprzedza swoje czasu B-)
GreGoriO Opublikowano 11 Czerwca 2013 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Komuś działa otwieranie szyberdachu z pilota?
Andrzej07 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Witam:hi: a można zrobić tak żeby szyby same się domknęły po zamknięciu auta (posiadam b6 04 rok) czy nie ma takiej opcji:whistling:
Rekomendowane odpowiedzi