Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

podswietlane Klamki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

robilem dzisiaj boczki z drzwi i w miedzyczasie wrezalem sobie czerwone podswietlanie klamek wewnetrznych cos takiego jak w B6:wink: rezal juz ktos cos takiego?? jutro wieczorem cykne pare fotek i jak cos dam dane z pracy:decayed:

Opublikowano

A jak zrobiles? Poprostu dziurka i wepchnales diode ?

Zarzuc zdjeciami jak mozesz :D

Opublikowano

Gdzieś już to jest na forum, ktoś chyba nawet robił to na ori lampkach z c5 czy b6:eusathink:

Ale efektem się oczywiście pochwal:wink:

Opublikowano
  • Autor

wywiercilem dziurke 3m i wkleilem slaba diode z rezystorkiem w podpiete pod + po zaplonie nie trzeba ciagac kabli znajdziemy go w drzwiach:wink: wieczorkiem cykne fote jak wyglada

Opublikowano

No to chyba niedlugo tez sobie sprawie, tylko jaki kolor :eusathink:

Opublikowano
  • Autor

ja zrobile czerwone jak cala konsola:decayed: swieca troszke za slabo jutro robie reaktywacje chc:decayed: zrobic uklad do porzyciemniania i rozjasniania swiecenia cos t:decayed:k jak jest w liczniku:wink:

Opublikowano

czekamy na fotki, tez jestem ciekawy efektu bo myślałem o takim modzie u siebie :wink:

Opublikowano

No własnie, a jakby to podprowadzić pod te samo pokrętło od sterowania intensywnością oświetlenia to by było logiczne

Opublikowano

wrzucaj szybko fotki kolego :) i opisik jak czym i z czego to zrobiles :)

Opublikowano
No własnie, a jakby to podprowadzić pod te samo pokrętło od sterowania intensywnością oświetlenia to by było logiczne

To by ci oświetlenie zwariowało najprawdopodobniej. Przerabiałem coś takiego w coupetce, efekt ze pokolei paliły się żarówki a przyciemnianie było tylko I/O :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

ŚCIEMNIACZ LED MANUALNY 12V- 24V 4A Z WYŁĄCZNIKIEM (3255377039) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ja mysle zeby cos takiego zastosowac sam uklad z srodka ladnie zabudowac w klamke z delikatnym ukrytym pokrentelkiem i ustawiamy podswietlenie jak chcemy

Opublikowano

To by ci oświetlenie zwariowało najprawdopodobniej. Przerabiałem coś takiego w coupetce, efekt ze pokolei paliły się żarówki a przyciemnianie było tylko I/O :kwasny:

Czyli nie ma sensu pewnie nawet probowac, trudno, jak kolega wrzuci zdjęcia od siebie to najwyżej tylko wstawie stałe oświetlenie czerwone :) Tylko chciałbym zobaczyć jak to sie zgrywa ogólnie z wnętrzem :) Najlepiej w nocy / w ciemności :)

Opublikowano

No to by sie wiązało z oszukiwaniem potencjometru w zegarach, i jest duża możliwość że się przepali. No chyba żeby sprobowac na diodach, ja starałem sie dodać 2 żarówki 1.2v do obiegu. Ale stanowczo do prob nie używałbym zegarów z fisem...:wink:

Opublikowano

U siebie mam pełny fis także próbować nie będę :)

Wysyłane z mojego HTC EVO 3D X515m za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

do odważnych świat należy :decayed:

Opublikowano

Co z tymi fotkami Kolego ?:)

Opublikowano

podswetlanie kalmek mam już dawno ogarniete.

klamka2.jpg

mała porada proponuje diode opiłowac na równo z obudową klamki. wtedy swiatło bedzie bardziej rozproszone.

Opublikowano

mam podobnie u siebie - bardzo sie przydaje szczegolnie w nocy :)

Opublikowano
  • Autor
podswetlanie kalmek mam już dawno ogarniete.

http://s22.postimg.org/rb6zzm88t/klamka2.jpg

mała porada proponuje diode opiłowac na równo z obudową klamki. wtedy swiatło bedzie bardziej rozproszone.

wlasnie musze je opilowac jak mowisz bo slabo podswietla dopiero cos widac jak sie palca do klamki wlozy:kwasny:

Opublikowano

a mozecie jakis schemacik wrzucic gdzie tam najlepiej wlozyc to diode i w jaki sposob ja opilowac? a gwerty pod co sie podpiales ?