Tomuś K-ce Opublikowano 13 Czerwca 2013 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Tak jak w temacie.Byłem dziś na serwisie klimy i znaleźli tylko jedno wejście z przodu przy chłodnicy i zrobili serwis tylko przez to jedno.Czy tak może być? Czy t normalne czy tylko u mnie take cuda?
przemciotorun Opublikowano 13 Czerwca 2013 Opublikowano 13 Czerwca 2013 nie bedzie na podszybiu! w tym roczniku tylko przez skraplacz, sciagnac co zostalo, odmierzyc ilosc czynnika waga i wrzucic w uklad..... nic innego tu nie wykombinujesz :/ czyba ze wezem na 410 wepniesz sie w miejsce cisnieniowki po jej wykreceniu i zmostkowaniu wtyczki...
Dev Opublikowano 13 Czerwca 2013 Opublikowano 13 Czerwca 2013 w tym roczniku jest lekka ...ujnnia z tym, zawory sa w skaraplaczu Kolego wymien tez osuszacz i dławik, to wazne elementy układu
Tomuś K-ce Opublikowano 14 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2013 Dziękuję za szybkie odpowiedzi.Zrobili mi wczoraj wymianę przez to jedno wejście ale się dziwię że ci "fachowcy" byli zdziwieni że jest tylko jedno
Rekomendowane odpowiedzi