atamu Opublikowano 19 Czerwca 2013 Opublikowano 19 Czerwca 2013 z racji tego ze nie mam modulu komfortu umozliwiajacego mi podlaczenie pakietu light, pojawia sie pytanko: pod ktory bezpiecznik musze sie wpiac zeby podswietlenie nog zapalalo sie razem z gora? z gory dzieki za pomoc
dariuszqw Opublikowano 19 Czerwca 2013 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Lepiej będzie jak sobie pociągniesz prąd od lampki oświetlenia wnętrza:wink:
adrian-elblag Opublikowano 19 Czerwca 2013 Opublikowano 19 Czerwca 2013 ja zrobiłem dokłądnie jak mówi kolega wyżej, działa bez zarzutu
atamu Opublikowano 20 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2013 ok, dzieki za podpowiedz, ale czy trzeba wtedy sciagac podsufitke czy da sie jakos "wcisnac" przewod ?
dariuszqw Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Atamu bez problemu możesz sobie kabelek wcisnąć pod podsufitkę od strony szyby i zejść słupkiem w dół nic nie będzie widać a działać będzie bez zarzutu, ja tak miałem przez pewien czas i nie narzekałem:wink: ale teraz jest jak Bóg przykazał, orginalnie wpięte w komputer pod podłogą pozdro
atamu Opublikowano 20 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2013 dzieki za odp ja niestety bida w wyposazeniu i musialbym modul zmienia etc wiec pozostaja sposoby z cyklu Polak potrafi
dariuszqw Opublikowano 21 Czerwca 2013 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Więc zrób tak jak mówię i będzie hulać aż miło:kox: jak będziesz potrzebował jakieś pomocy to pisz:wink:
Rekomendowane odpowiedzi