Audix Opublikowano 23 Czerwca 2013 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Witam, Nie widziałem dokładnie gdzie zadać moje pytanie. Ale do rzeczy. Otóż dzis poszukując miejsca skad wydobywa sie metaliczne obijanie jadąc po nierownosciach(którego nie znalazłem i nadal jest to zagadka ) zobaczyłem pod podniesieniu auta na lewarku, ze pod tylnym zderzakiem za prawym kołem wystaje przewod przezroczysty sylikonowy/gumowy. Wchodzi on gdzieś na górę, ale nie mogłem dojść gdzie. Moze ktoś zna odp co to za przewod, skad mógł ewentualnie sie odczepic ? Dodam, ze spryskiwacze itp działają, więc nie jest od tylnego sprysku.
fanthomas18 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Też mam u siebie taki wąż, może to jakiś odpowietrznik zbiornika paliwa czy coś?
darko Opublikowano 23 Czerwca 2013 Opublikowano 23 Czerwca 2013 jak otworzysz klapkę wlewu paliwa to poniżej korka zobaczysz małą dziurkę,właśnie z nią jest połączony ten przewód a przyczepiony jest gdzieś na dole do plastikowego nadkola
Audix Opublikowano 23 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2013 UFf. No to wszystko jasne myślałem, ze sie od czegos odczepilo. Dzięki panowie !
Rekomendowane odpowiedzi