griga-st Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 BE. Masz Gibons jakąś stronkę z cenami? U mnie chcą 850euronow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Jak chcesz nowe to ja bym brał 4x amorek wyjdzie Cię 2.000PLN a spręzyny bym odpuścił i kupiłbym H&R -30mm za 600PLN komplet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinOslo Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 BE. Masz Gibons jakąś stronkę z cenami? U mnie chcą 850euronow. To jaka masz obecnie zawieche ze szukasz BE ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Patrząc na foto w 1 poście będzie to 1BA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinOslo Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Wedlug mnie bez sensu zmieniac z BA na BE Tylko troszke sie utwardzi ,a dalej bedzie stal tak samo wysoko jak teraz Albo 1BV ,albo zalozylbym springi np. Eibach do obecnych amorow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Kolego 1BE to nie tylko utwardzone ale też obniżone zawieszenie. Wiem bo mam takie możesz zerknąć w mój wątek i porównać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinOslo Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 To chyba ze w A4 tak jest ,bo w A5 1BA i 1BE to ta sama wysokosc ,1BV jest obnizone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 To chyba ze w A4 tak jest ,bo w A5 1BA i 1BE to ta sama wysokosc ,1BV jest obnizone. Gdzieś mi się przewinęło że jest właśnie tak jak piszesz w A5 w A4 jest inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Do moich klas wagowych wychodzi ze BE=BV:eusathink:. Poza tym moja A4 to małe, rodzinne auto. Pasowało by żeby jednak cośtam się uginało:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 nie wiem czy bym zmienial zawias , szkoda auta bo wypasik jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Dlatego szukam wszystko w ori. Mam 1BA na kolach 19", i jest mala kózka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobry1 Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Zawias kupowałem u tego sprzedawcy Audi A4 B8 8K S-Line komp. Amortyzatory Spręży (3910871564) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ori.1BV 1030zł z przesyłkom dokładnie podał mi szczegóły z jakiego OOOO pochodzi siadło idealnie .Fakt przesiadka z 1BA na 1BV mega różnica . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 14 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 THX:hi: ---------- Post dopisany 14-03-2014 at 19:33 ---------- Poprzedni post napisany 18-02-2014 at 06:27 ---------- Moze komuś się przyda. Pierdółka, ale łatwo zaczepy połamać. Zmiana baterii w pilocie ogrzewania postojowego:grin: __________________________________________________ I mój najważniejszy ostatnio mod: zmiana silnika ze względu na zużycie oleju. Dostałem potwierdzenie na ósmego kwietnia. Niestety nie ma róży bez kolców. Nowy silnik ma w numerze "X", czyli nowy osprzęt, ale stary blok. I teraz co robić? Oryginalny jest jak szwajcarski zegarek z wymienianym olejem co drugie tankowanie:doh:, chciałem nowy łańcuch mieć za free:wink: Tylko "wciągał" sporo oleju:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Bateryjka padła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinOslo Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Ile tak naprawde tego oleju CI wciaga ? Robiles jakies dokladne pomiary i obliczenia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 14 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Szczerze? Przed wymiana odmy(Mod.'13) bardzo różnie to bywało od 300ml do nawet półtora-dwóch litrów od zmiany do zmiany. Po wymianie odmy ZERO. Mierzone bagnetem. Czyli coś jest jednak na rzeczy z tą odmą . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinOslo Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Skoro nie bierze nic i pracuje jak zegarek ,to po co wymieniac caly motor ? Zeby sie nie okazalo ,ze po wymianie bedzie gorzej nic teraz .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 14 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Hmm... liczyłem na nowe tłoki i pierścienie, plus przy okazji łańcuch... Sam już nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czary Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 - samoświecąca tablica rejestracyjna(jak monitor w kompie) jak to rezałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 15 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 - samoświecąca tablica rejestracyjna(jak monitor w kompie) jak to rezałeś? Niestety w PL płacisz za tablice, ale nie jesteś ich właścicielem. Jest tez "jedynie słuszny" producent numerów. Ten mod jest zarezerwowany dla innych blach niż nasze... 3M już tego nie produkuje, wiec trzeba się spieszyć. Na żywca wygląda naprawdę fajnie, efekt widać dopiero w nocy bo podświetlenie jest bardzo dyskretne. https://www.google.de/search?q=selbstleuchtende+kennzeichen+3m&client=firefox-a&hs=9ZB&rls=org.mozilla:de:official&channel=sb&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=fl4kU_iUIYSOtQaArIDoBQ&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1600&bih=772 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi