darecy Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 jak na razie tylko w DE widziałem w Polsce raczej była by nielegalna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 26 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 no tak... a nie przechodzisz? jak z dyfuzorem zamykasz się w łazience i tam sobie pstrykacie fotki? To nie granat tylko DeepSea Blue Pearl. W sloncu robi robote. Dokładnie:wink: Tiefseeblau Perleffekt oryginalnie. Jak szukałem pierwsza, to omijałem niebieskie szerokim lukiem jak kot kałużę. Ale zobaczyłem wtedy A5 w cabrio na tym felunku co mam teraz:slina: . Kupiłem czarna. Nie na długo:decayed: Ładniejsze tylko S4 w Z5F. Tablice trzeba zobaczyć na żywo bo żadne foto tego nie odda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximpuh Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Noo Panie.....śliczna:slina: i wypasik niczego sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 27 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Nigdy nie bedzie taka jak ta z Gdyni:slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximpuh Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Nigdy nie bedzie taka jak ta z Gdyni:slina: Nigdy nie mów nigdy........dużo pracy i k...sy to kosztowalo:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 30 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Original Audi A4 S4 8K A5 8T Lenkrad Sport Leder MFL 8T0419091B Tiptronic | eBay HAMULCE JARZMO + TARCZE AUDI S4 B8 S5 Q5 ORYGINAŁ (3332733440) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Brać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximpuh Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Original Audi A4 S4 8K A5 8T Lenkrad Sport Leder MFL 8T0419091B Tiptronic | eBayHAMULCE JARZMO + TARCZE AUDI S4 B8 S5 Q5 ORYGINAŁ (3332733440) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Brać? Jeśli chodzi o kierę to nie lepiej poliftową ? o niebo ładniejsza:wink: a hamulce ? jak dobrze poszukasz to za zbliżoną cenę kupisz komplet S4 na przód z zaciskami i klockami:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 8 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Jeśli chodzi o kierę to nie lepiej poliftową ? o niebo ładniejsza a hamulce ? jak dobrze poszukasz to za zbliżoną cenę kupisz komplet S4 na przód z zaciskami i klockami 100% zgoda z kiera, tylko ja nie celuje w lifta:kwasny:, fajne by były alu łopatki... Do hamulców potrzebuje tylko jarzma i tarcze:wink: ---------- Post dopisany 08-07-2013 at 17:57 ---------- Poprzedni post napisany 30-06-2013 at 15:39 ---------- Wie ktoś co to jest za akcja serwisowa:co: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 A nie powiedzieli ci ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 9 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Przywiezli auto pod dom. Pojade dzisiaj porozmawiac. ---------- Post dopisany at 17:50 ---------- Poprzedni post napisany at 13:09 ---------- Akcja 38B8 dotyczy skrzyni s-tronic, a konkretnie badanie żywotności, stylu jazdy, itp. Innymi słowy zakwalifikowali mnie do statystycznego przeciętniaka:wallbash: Turdzi mnie wyprzedził U mnie tez dzielili A3-kami: I tez dostałem traktora: Nie sprawdzałem wymiarów, ale "optycznie" więcej miejsca jak w B7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 to wielce prawdopodobne bo w moim 8P w środku było tyle samo miejsca z przodu, a z tyłu bardzo podobnie do B7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Wreszcie i ja doczekałem się urlopu:banan: Ale już wcześniej planując go Niestety jadąc na umówiony termin zaliczyłem dziurę, i dwie prawie nowe Dunlopki poszły się je"§$%&ac.... Kilka fotek z Mod Session u mistrza WRC : celem mojej wizyty bylo pare praktycznych modow: pierwszy to klapa elektryczna: a drugi to kamerka cofania: WRC nie wali ściemy, nawet izolacja jest taka jak w originale:decayed: Nie obyło się w prawdzie bez ofiar, ale oryginały są już w ASO zamówione: cos Doszło tez coś dla oka: pikowana gałka zmiany biegów(trójramienna kiera bez napisów:grin: w drodze): oraz dokładka zderzaka(Blade) z Audi Aero Paket pomalowana w L1RR. Myślę ze będzie pasowało do koloru felg L8AU: Zastanawiam się tylko czy iść dalej w ten pakiet, czy jednak sy-lajne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carrera369 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Dokładka nie podoba mi się, ale elektryczna klapa jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Wielu kolegom się ona nie podoba, ale mi tak Może kiedyś 102mm czarny wydech przyjdzie i będzie git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Dużo roboty z założeniem takiej kamery cofania ? co jest wymagane aby taką dorzucić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Ja tez chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Rozumiem że to jest widok z tylnej kamerki po rezaniu u Grzesia xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Dużo roboty z założeniem takiej kamery cofania ? co jest wymagane aby taką dorzucić ? Tak sobie:wink: Kamerka, sterownik, kilka kabelków od Kufateca. Pewnie WRC opisze to niedługo:wink: Ja tez chce http://img849.imageshack.us/img849/4254/ia04.jpg Wal jak w dym:naughty: To elektryczna 70kw(25 knotów można jechać) ---------- Post dopisany 23-08-2013 at 10:24 ---------- Poprzedni post napisany 19-08-2013 at 10:42 ---------- Kufatec znowuż coś przysłał: 8K0 419 091 H WUL Niby ma pasować. Poducha w drodze. Trzy piny:1.czarny, 2.żółty, 3.czerwony. Ciekawe czy skrzynie trzeba będzie kodować pod łopatki:eusathink: >>Kupie(nowe) jarzma , tarcze, klocki S4 przód<< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Kiera bedzie spoko Szkoda że nie podłaczyłem sie do skrzyni i nie sprawdziłem tam kodowań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 A to efekt tego, że Swizöla mam za sąsiada:doh: ---------- Post dopisany 26-08-2013 at 20:02 ---------- Poprzedni post napisany 23-08-2013 at 13:50 ---------- No i działa jak należy: Jak by chciał ktoś kalibrować : Wie man eine VW Rückfahrkamera “high” bzw den “Rear Assist” selber kalibriert. (Update 2) Ť bronken.de Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi