Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B8] LZ5A w AVANCIE I QUATTRO

griga-st

Rekomendowane odpowiedzi

no tak... a nie przechodzisz? jak z dyfuzorem zamykasz się w łazience i tam sobie pstrykacie fotki?

:bag:

To nie granat tylko DeepSea Blue Pearl. W sloncu robi robote. :)

Dokładnie:wink: Tiefseeblau Perleffekt oryginalnie. Jak szukałem pierwsza, to omijałem niebieskie szerokim lukiem jak kot kałużę.

Ale zobaczyłem wtedy A5 w cabrio na tym felunku co mam teraz:slina: . Kupiłem czarna. Nie na długo:decayed: Ładniejsze tylko S4 w Z5F.

Tablice trzeba zobaczyć na żywo bo żadne foto tego nie odda.

Jeśli chodzi o kierę to nie lepiej poliftową ? o niebo ładniejsza:wink: a hamulce ? jak dobrze poszukasz to za zbliżoną cenę kupisz komplet S4 na przód z zaciskami i klockami:wink:

Jeśli chodzi o kierę to nie lepiej poliftową ? o niebo ładniejsza a hamulce ? jak dobrze poszukasz to za zbliżoną cenę kupisz komplet S4 na przód z zaciskami i klockami

100% zgoda z kiera, tylko ja nie celuje w lifta:kwasny:, fajne by były alu łopatki...

Do hamulców potrzebuje tylko jarzma i tarcze:wink:

---------- Post dopisany 08-07-2013 at 17:57 ---------- Poprzedni post napisany 30-06-2013 at 15:39 ----------

Wie ktoś co to jest za akcja serwisowa:co:

kz0h.jpg

Przywiezli auto pod dom. Pojade dzisiaj porozmawiac.

---------- Post dopisany at 17:50 ---------- Poprzedni post napisany at 13:09 ----------

Akcja 38B8 dotyczy skrzyni s-tronic, a konkretnie badanie żywotności, stylu jazdy, itp.

Innymi słowy zakwalifikowali mnie do statystycznego przeciętniaka:wallbash: :decayed:

Turdzi mnie wyprzedził:grin: U mnie tez dzielili A3-kami: I tez dostałem traktora:

4ha.jpg

3c9i.jpg

Nie sprawdzałem wymiarów, ale "optycznie" więcej miejsca jak w B7.

to wielce prawdopodobne bo w moim 8P w środku było tyle samo miejsca z przodu, a z tyłu bardzo podobnie do B7 :wink:

Wreszcie i ja doczekałem się urlopu:banan:

ia04.jpg

Ale już wcześniej planując go :naughty:

oywg.jpg

Niestety jadąc na umówiony termin zaliczyłem dziurę, i dwie prawie nowe Dunlopki poszły się je"§$%&ac....

fykl.jpg

Kilka fotek z Mod Session u mistrza WRC :

ibtp.jpg

64eu.jpg

celem mojej wizyty bylo pare praktycznych modow:

pierwszy to klapa elektryczna:

wjyi.jpg

a drugi to kamerka cofania:

tyso.jpg

WRC nie wali ściemy, nawet izolacja jest taka jak w originale:decayed:

5z98.jpg

Nie obyło się w prawdzie bez ofiar, ale oryginały są już w ASO zamówione:

wqzj.jpgcos

Doszło tez coś dla oka:

pikowana gałka zmiany biegów(trójramienna kiera bez napisów:grin: w drodze):

v3e9.jpg

oraz dokładka zderzaka(Blade) z Audi Aero Paket pomalowana w L1RR. Myślę ze będzie pasowało do koloru felg L8AU:

Zastanawiam się tylko czy iść dalej w ten pakiet, czy jednak sy-lajne...

obp2.jpg

Dużo roboty z założeniem takiej kamery cofania ? co jest wymagane aby taką dorzucić ?

Tak sobie:wink: Kamerka, sterownik, kilka kabelków od Kufateca. Pewnie WRC opisze to niedługo:wink:

Wal jak w dym:naughty: To elektryczna 70kw(25 knotów można jechać):naughty:

---------- Post dopisany 23-08-2013 at 10:24 ---------- Poprzedni post napisany 19-08-2013 at 10:42 ----------

Kufatec znowuż coś przysłał:

1n6z.jpg

rol9.jpg

lk4n.jpg

8K0 419 091 H WUL Niby ma pasować. Poducha w drodze. Trzy piny:1.czarny, 2.żółty, 3.czerwony. Ciekawe czy skrzynie trzeba będzie kodować pod łopatki:eusathink:

>>Kupie(nowe) jarzma , tarcze, klocki S4 przód<<

A to efekt tego, że Swizöla mam za sąsiada:doh:

zdjecia018.jpg

---------- Post dopisany 26-08-2013 at 20:02 ---------- Poprzedni post napisany 23-08-2013 at 13:50 ----------

No i działa jak należy:

58x6.jpg

zu0o.jpg

Jak by chciał ktoś kalibrować:decayed: : Wie man eine VW Rückfahrkamera “high” bzw den “Rear Assist” selber kalibriert. (Update 2) Ť bronken.de

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...