griga-st Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Yes:wink: Kabelki tez zamieniłem.
griga-st Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2013 to wyrezane masz A4 Baa, następne kilka dni będę tylko na wstecznym jeździć
czaki22 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 najs , bezawaryjność, swietna konfiguracja
griga-st Opublikowano 14 Października 2013 Autor Opublikowano 14 Października 2013 pieknie sie furka rozwija Na razie nic się nie rozwija...Nie wiem czy wogóle jeszcze stoi, nie zaglądałem do garażu od cn. dwóch tygodni:decayed: Ida heble od S-y z Wrocka, tylko mam zimówki 16" i pewnie się nie zmieści:doh: Gibon mówił ze ma dojścia do lotki, ale wydaje mi się ze się chwalił, bo dawałem mu stówę więcej, a on nie chciał Innymi słowy jak za komuny: fundusze są, tylko materiału brak:facepalm:
Gibons Opublikowano 14 Października 2013 Opublikowano 14 Października 2013 pieknie sie furka rozwija Narazie nic sie nie rozwija...Nie wiem czy wogole jeszcze stoi, nie zagladalem do garazu od cn. dwoch tygodni:decayed: Ida heble od S-y z Wrocka, tylko mam zimowki 16" i pewnie sie nie zmiesci:doh: Gibon mowil ze ma dojscia do lotki, ale wydaje mi sie ze sie chwalil, bo dawalem mu stowe wiecej, a on nie chcial:grin: Innymi slowy jak za komuny: fundusze sa, tylko materialu brak:facepalm: Kolego pytałeś co z lotką. Napisałem Ci że sprzedałem poza forum za 300zł nigdzie nie widziałem że proponujesz 100zł więcej. Poza tym i tak bym nie był wstanie Ci jej za 100zł więcej sprzedać bo z gościem się już dogadałem, a nie lubię robić z siebie wiesz kogo Jesteś chętny na lotkę ori ? napisz na PW ile max możesz dać i czy weźmiesz na 100% jak załatwię i może uda się
griga-st Opublikowano 14 Października 2013 Autor Opublikowano 14 Października 2013 Spoko Gibons, było tak jak piszesz. Myślałem ze pytasz czy ktoś na forum jest zainteresowany lotka, ale widocznie błąd w interpretacji z mojej strony:doh: Jestem jak najbardziej nadal zainteresowany zadaszeniem:wink: No i kiere z lopatkami bym zmienił, ale poduchy ciągle nie dostałem:smutas:
Gibons Opublikowano 14 Października 2013 Opublikowano 14 Października 2013 griga-st bo tak pytałem czy ktoś może chce z forum, nie miałem jej ale wiedziałem kto ma na sprzedaż taką z tym że poszła tak jak mówię zanim napisałeś do kogoś z poza forum. Spoko jak jesteś zainteresowany być może załatwię a poduszki jakiej szukasz ? koło czy ta wcześniejsza ?
griga-st Opublikowano 14 Października 2013 Autor Opublikowano 14 Października 2013 Jestem zainteresowany, jasiek jak w podpisie: trójramienny przedlift w dobrym stanie.
Gibons Opublikowano 14 Października 2013 Opublikowano 14 Października 2013 Hmm ja być może będę miał do sprzedania swojego mogę nawet z kierą sprzedać. Mam kiere do kupienia tylko też musiałbym znaleźć jaśka z tym że okrągłego.
griga-st Opublikowano 14 Października 2013 Autor Opublikowano 14 Października 2013 Tylko ja chce łopatki rzezać
Gibons Opublikowano 14 Października 2013 Opublikowano 14 Października 2013 Jakbym znalazł w dobrej cenie poduchę to sprzedam Ci swoją stan jest idealny.
griga-st Opublikowano 2 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2013 Nie... Pechozol jakiś z tymi zakupami mnie prześladuje:facepalm: W sobotę bylem odebrać zawieche slajne, nówka, pachnąca... ale co z tego jak się jebn.. i do B7 przysłali:doh:
griga-st Opublikowano 2 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2013 Jest na drugiej stronie opis... od a5 z końcówką WUL bodajże:wink: ---------- Post dopisany at 17:14 ---------- Poprzedni post napisany at 17:13 ---------- 8K0 419 091 H WUL Nie widziałem osobiście 2.0T z łopatkami. Ciekawe co sterownik powie:eusathink:
jozek726 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Piękne auto, wypasik fajny mody tez zacne elegancko :kox:
Rekomendowane odpowiedzi