cabanmat Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Witam W marcu wymieniałem tylne klocki. Założyłem TRW (modelu nie pamiętam). Fakt faktem... stan tylnych hamulców to była agonia (klocki i tarcze). Teraz widzę że klocki chyba nie zbierają z całej powierzchni, luknijcie sami :
darek995 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 A tarcze sa ok? Bo wyglądają tak jakby sie posypały. Wysłane ze zgniłego iJabłka
cabanmat Opublikowano 24 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2013 Tzn ? Niby mechanik nic nie mówił że tarcze dopadła agonia... Jakby co to mogę wymienić same tarcze zostawiając klocki ?
grzegorzmen Opublikowano 25 Czerwca 2013 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Tzn ? Niby mechanik nic nie mówił że tarcze dopadła agonia...Jakby co to mogę wymienić same tarcze zostawiając klocki ? wyczyścić zaciski nasmarować prowadnice , i można przeszlifować tarcze i klocki na papierze ściernym. A jak chcesz wymienić tarcze to odrazu klocki nowe zakładaj bo zachfile będzie tosamo, zwłaszcza na tylnej osi.
cabanmat Opublikowano 25 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2013 Dev... To polecasz jakby co tarcze Otto Zimmermann i klocki Ferodo ? To podjechać z tym do mechanika na czyszczenie czy zbierać na nowe tarcze i klocki
Rekomendowane odpowiedzi