jarko Opublikowano 24 Lipca 2008 Opublikowano 24 Lipca 2008 Przeglądając allegro znalazłem coś takeigo: http://www.allegro.pl/item398818899_moman_indiglo_audi_a4_i_a3_nowosc_.html Miał może ktoś z Was z tym do czynienia :?: A może ktoś zakładał :?: Co o tym sądzicie :?:
jarko Opublikowano 24 Lipca 2008 Autor Opublikowano 24 Lipca 2008 Jeszcze coś takiego znalazłem: http://www.allegro.pl/item399461140_audi_skora_podswietlana_a4_a6_b4_b3_80_c5_c4.html
slaweq Opublikowano 24 Lipca 2008 Opublikowano 24 Lipca 2008 Mi sie takie podświetlane gałki zmiany biegów nie podobają..., a ze swoim imieniem to wioska troche
domelq Opublikowano 24 Lipca 2008 Opublikowano 24 Lipca 2008 Niekiepskie. Ale czy nie będzie za bardzo waliło po oczach
alvaro Opublikowano 24 Lipca 2008 Opublikowano 24 Lipca 2008 MoMan - Janusz to mój Koleszka jak coś to daj znać to załatwi się jakiś rabacik
rafalekx Opublikowano 24 Lipca 2008 Opublikowano 24 Lipca 2008 Co do tych tarcz na zegary... Nie lepiej zainwestować tą kasę np. w zegary z FISem od A6 czy coś w tym stylu i mieć białe podświetlenie itd. Bo taka zabawa to ponad 200 zeta, a całe zegary już się za tyle kupi No powiedzmy że za tyle :gwizdanie:[br]Dopisany: 24 Lipiec 2008, 22:55 _________________________________________________ MoMan to mój Koleszka jak cośto daj znać to załatwi się jakiś rabacik alvaro załatw mega rabacik np. za 100 tarcze z inwerterem i się grupowo kupi
alvaro Opublikowano 24 Lipca 2008 Opublikowano 24 Lipca 2008 określcie najpierw ile osób to dla was zakup grupowy :gwizdanie:
rafalekx Opublikowano 24 Lipca 2008 Opublikowano 24 Lipca 2008 2 ja się jeszcze pod tym nie podpisałem Ale może może, jeśli mi się odmieni plan zakupu licznika od A6 określcie najpierw ile osób to dla was zakup grupowy :gwizdanie: Pewnie kilkanaście osób by się znalazło Może za miesiąc lub dwa... Ja na tą chwilę niet
Gość Trzeniu Opublikowano 24 Lipca 2008 Opublikowano 24 Lipca 2008 szczerze to mam nadzieję że nikt się nie skusi do hondy , opla itd ok ale do audi :gwizdanie:
Młody Opublikowano 24 Lipca 2008 Opublikowano 24 Lipca 2008 szczerze to mam nadzieję że nikt się nie skusi do hondy , opla itd ok ale do audi :gwizdanie: Pablo wie że jest cos takiego? sorry za OT
Gość Trzeniu Opublikowano 24 Lipca 2008 Opublikowano 24 Lipca 2008 szczerze to mam nadzieję że nikt się nie skusi do hondy ' date=' opla itd ok ale do audi :gwizdanie: [/quote'] Pablo wie że jest cos takiego? sorry za OT osz ...... :polew:
jarko Opublikowano 24 Lipca 2008 Autor Opublikowano 24 Lipca 2008 MoMan - Janusz to mój Koleszka jak coś to daj znać to załatwi się jakiś rabacik Tylko ja bym chciał to wcześniej zobaczyć na jakimś foto - nie takim z allegro - u kogoś. Dowiedzieć się jak to jest z montażem - jak to w dzień wygląda, czy bardzo widać że jest coś zmienione. Mi się w sumie podoba jak na zegarach są dwa kolory - a u mnie sama czerwień i tak mi przyszło do głowy [br]Dopisany: 24 Lipiec 2008, 23:12 _________________________________________________ szczerze to mam nadzieję że nikt się nie skusi do hondy , opla itd ok ale do audi :gwizdanie: Drugie foto od góry po prawej :?:
Gość Trzeniu Opublikowano 24 Lipca 2008 Opublikowano 24 Lipca 2008 http://moman.pl/audia3ia4/audi_A3iA408.jpg to? tak się VW świecą
jarko Opublikowano 24 Lipca 2008 Autor Opublikowano 24 Lipca 2008 No dokładnie, właśnie foto wstawiałem. Wyydaje mi się że są najmniej bajeranckie i można by sie zastanowić - bo reszta to faktycznie
sokolnh Opublikowano 24 Lipca 2008 Opublikowano 24 Lipca 2008 nawet spoko, kiedys w golfie miałem podobne
Gość Trzeniu Opublikowano 24 Lipca 2008 Opublikowano 24 Lipca 2008 Jarko , żebyś tego źle nie odebrał ale.. ja bym tego nie założył zegary będziesz miał niebieskie a cała reszta się będzie świecić na czerwono... będzie wyglądało..... dziwnie
rafalekx Opublikowano 24 Lipca 2008 Opublikowano 24 Lipca 2008 Cos innego ale niebieskie do audi Nikt o niebieskich/zielonych/fioletowych nie mówi jeśli już to tylko biel i czerwień szczerze to mam nadzieję że nikt się nie skusi do hondy ' date=' opla itd ok ale do audi :gwizdanie: [/quote'] Ty chyba nie do końca przyjrzałeś się temu? Przecież zegary będą identyczne jak w ori Audiczce, jedyna różnica to żywsze i ładniejsze oświetlenie, jak dla mnie to tylko biel i czerwień wchodziła by w grę Ale na tą chwilę niet... Wolę ori zegary z A6
Rekomendowane odpowiedzi