piotrek83 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Witam. Jak w tytule, chcę od niego coś zakupić i nie wiem czy będzie ok, bo strasznie ciężko z nim się dogadać, mówi ze oddzwoni a nie oddzwania Zna ktoś może? ...a może to ktoś z forum? Pozdr.
janusz_stg Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Skoro trudno się z nim dogadać to zrezygnuj z zakupu lub umów zakup za pobraniem. Kilka złotych drożej ale nie stracisz kasy .
Gość Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 ja u Niego kupiłem dwa razy - towar był jak najbardziej w porządku i szybka wysyłka . Żadnych problemów, aczkolwiek ceny ma dość wysokie. Np. komplet listew s-line za 900, popielniczki po 150-200 za sztukę, ramki lewarka po 100 szału nie ma.
mycha1236 Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 Kupiłem u niego ostatnio obudowę kiery pod tempomat cena przystępna - 50zł stan ideał , wysyłka 20zł pobranie priorytet , nie odpowiada na e-maile i paczka doszła po 8 dniach od zakupu
Rekomendowane odpowiedzi