robert2844 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 witam posiadam a4 b7 i mam vcds 11.11.4 AKP pl do niego .chcialem zrobic logi w trybie BS ale za cholere nie podswietla mi sie na dole po lewej stronie /przelącz na nastawy 04/' i nie wiem jak mam zrobic ,ponadto w jaki sposób zlogowac grupe 000
przemik Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 W B7 TDi nie logujemy grupy 000... jest ona niedostepna...
Sztomel Opublikowano 29 Czerwca 2013 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Masz zatem niepełną wersję VCDS'a skoro brak jest możliwości wejścia w tryb Basic Settings.
robert2844 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2013 witam zrobilem logi autko zrobilo mi sie mułowate i czasami z rury niebieski dym tak jakby olej dostawal sie do spalania .oleju nie ubywa .DPF nie jest zatkany oto linki VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Moje logi
Rekomendowane odpowiedzi