niewek Opublikowano 24 Marca 2014 Opublikowano 24 Marca 2014 Jak masz podłączone stałe światło w kierunku? Dużo z tym zabawy?
Armi Opublikowano 26 Marca 2014 Autor Opublikowano 26 Marca 2014 Jeśli chodzi o "amerykańskie" kierunki to nie ma w tym wielkiej filozofii. Przede wszystkim trzeba kupić pomarańczowe żarówki dwuwłóknowe a później zapoznać się z wątkiem: http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-131/all-kierunkowskazy-przednie-stylu-amerykanskim-186934 Felgi 18 bo nie jezdzę już na codzień na gwincie. Tylko kilka miesięcy w roku. A 19 w połączeniu z zawieszeniem s-line wyglądają słabo. Dodatkowo wolałem kupić porządne 18 niż repliki 19. Tu jest 8.5 cala, opona 215/35. Jako taki naciąg jest. Chwilowo są białe bo czas oczekiwania na malowanie to 5 tygodni (byle komu ich do malowania nie oddam). Na razie wygląda to tak: Zostało kupić 2 dekielki, nakleić czerwone naklejki na dekielki, pomalować zaciski, pomalować felgi, zamontować gwint i zacznie wyglądać
KANAL Opublikowano 27 Marca 2014 Opublikowano 27 Marca 2014 Jeśli chodzi o "amerykańskie" kierunki to nie ma w tym wielkiej filozofii. Przede wszystkim trzeba kupić pomarańczowe żarówki dwuwłóknowe a później zapoznać się z wątkiem:http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-131/all-kierunkowskazy-przednie-stylu-amerykanskim-186934 W MCE z B6 nie idzie zrobic kodowania na Kanade? I wtedy zwykla zarowka, jednowloknowa swieci delikatnie jak sa wlaczone postojowki a jak wlaczysz kierunek to miga normalnym mocniejszym swiatlem? W MCE z B7 na pewno tak mozna zrobic.
Armi Opublikowano 27 Marca 2014 Autor Opublikowano 27 Marca 2014 Jeśli chodzi o "amerykańskie" kierunki to nie ma w tym wielkiej filozofii. Przede wszystkim trzeba kupić pomarańczowe żarówki dwuwłóknowe a później zapoznać się z wątkiem:http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-131/all-kierunkowskazy-przednie-stylu-amerykanskim-186934 W MCE z B6 nie idzie zrobic kodowania na Kanade? I wtedy zwykla zarowka, jednowloknowa swieci delikatnie jak sa wlaczone postojowki a jak wlaczysz kierunek to miga normalnym mocniejszym swiatlem? W MCE z B7 na pewno tak mozna zrobic. Właśnie podobno w B6 tak nie można, dopiero w B7. Miałem przetrenowany sposób z żarówką dwuwłóknową, więc w sumie nawet nie próbowałem. ---------- Post dopisany at 12:31 ---------- Poprzedni post napisany at 12:30 ---------- A gdzoe foty z moja Będą ---------- Post dopisany at 19:29 ---------- Poprzedni post napisany at 12:31 ---------- Są ale kalkulatorem:
mrogal Opublikowano 27 Marca 2014 Opublikowano 27 Marca 2014 chomiczesq, moje dziecko jestem z niego dumny
slavko87 Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 Armi ladnie graja te koleczka ale bedzie gwint czy powietrze? Blaszki masz podjebki(tylna napewno) czy w urzedzie zmieniales- jak tak jakie koszta i czas czekania?
Armi Opublikowano 30 Marca 2014 Autor Opublikowano 30 Marca 2014 Gwint jest, tylko jeszcze niezamontowny. Jak pomaluję koła, zmienię dekielki to wszystko wleci razem. Na razie szalu nie ma. Tablice to slynne podjebki:naughty: koszt kolo 50zl za dwie. Czeka sie 3-4dni (slynna firma AGO)
machu85 Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 Świetne autko, też patrzyłem za 130stką ale w Q i S ciężko znaleźć. Jak zrobiłeś doświetlanie halogenami?
slavko87 Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 Gwint jest, tylko jeszcze niezamontowny. Jak pomaluję koła, zmienię dekielki to wszystko wleci razem.Na razie szalu nie ma. Tablice to slynne podjebki:naughty: koszt kolo 50zl za dwie. Czeka sie 3-4dni (slynna firma AGO) znam te firme, sam mam podjebke na tyle, chyba trzeba zamowic komplet blaszek:whistling:
Armi Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Mówią, że detale decydują o wyglądzie całości. Wpadły następujące detale: - 2 brakujące dekielki BBS - czerwone naklejki na dekielki, naklejki na brzeg felg, znaczek Quattro na tylną klapę (zamiast naklejki gekona) - dzięki Józek - jednak wleci znaczek s-line w grill, podpatrzony tu:naughty: - nakładki na śruby (na zdjęciu wyglądają na chromowane ale są bardziej matowe) A trasy rejestruje wideorejestrator Mivue 358
Rekomendowane odpowiedzi