Skocz do zawartości
IGNOROWANY

światła do jazdy dziennej A4 B6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam pytanie czy w modelu a4 b6 mozna aktyowwac swiatla do jazdy dziennej tak jak to jest w bmw np

Opublikowano

Niestety nie. Mozesz sobie mce na canade zakodowac i wtedy halogeny bd swiecic ale razem z postojowymi.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Opublikowano

a kolego zajmujesz sie radiamy a4 b6 concerta

Opublikowano

Radiami raczej nie. A co sie dokladniej dzieje z concertem?

Wysyłane z mojego GT-P5110 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

nie łatwiej zamontować jakieś dobre światła do jazdy dziennej tylko nie chińszczyzna i też wygląda ciekawie. ja tak mam.

Opublikowano

Ja zamontowałem w kratkach światła do jazdy dziennej Philippsa i fajno jest.Niektórzy pewnie powiedzą,że wieś,ale mam spokój z pamiętaniem o włączeniu i wyłączeniu świateł w dzień,a ostatnio,to nawet przeszły policyjną kontrolę na autostradzie.

Opublikowano

Ja zamontowałem w kratkach światła do jazdy dziennej Philippsa i fajno jest.Niektórzy pewnie powiedzą,że wieś,ale mam spokój z pamiętaniem o włączeniu i wyłączeniu świateł w dzień,a ostatnio,to nawet przeszły policyjną kontrolę na autostradzie.

Witaj, masz jakieś foto jak to wygląda jaki to model świateł DRL ?

Mi ostatnio padł DRL tj jedna lampa a druga czasami mruga.

https://www.dropbox.com/s/y6lqk2s3nut0d7g/20150912_224819.jpg?dl=0

https://www.dropbox.com/s/r7i1t1hm25pvhy2/20150912_224824.jpg?dl=0

A tak to wyglądało:

https://www.dropbox.com/s/t2nqev7lkygycn9/drl1.jpg?dl=0

Opublikowano

Nie możecie po prostu założyć DRL w długie i nie robić wioski z B6?

Opublikowano

Może dla ciebie to wiocha,a dla mnie twoja propozycja to druciarstwo.

Opublikowano

Lepiej szpecić auto wsiurskimi ledami w zderzaku niż wykorzystać dostępne przez producenta opcje? W Twoim modelu były fabryczne DRL. Sprawdź pojęcie druciarstwa, bo moim rozwiązaniem nie robisz wiejskiego tuningu poprzez dodatkowe pseudo źródła światła.

Opublikowano

f5e02886757168a388e5c33e66b0225a.jpg78a825c37989fdc382611ad5e4109a80.jpg

Takie zapodam zamiast halogenow.

Opublikowano

Lepiej szpecić auto wsiurskimi ledami w zderzaku niż wykorzystać dostępne przez producenta opcje? W Twoim modelu były fabryczne DRL. Sprawdź pojęcie druciarstwa, bo moim rozwiązaniem nie robisz wiejskiego tuningu poprzez dodatkowe pseudo źródła światła.

Chłopie,czy ty czytasz temat dokładnie???????????W chwili,kiedy pisałem posta-2013 rok o zamontowaniu LED-ów Philippsa jeździlem B6-tką.Teraz jeżdżę B7-ką i mam fabryczne DRL,o których piszesz,więc daj se siana,wypij piwko i nie produkuj się już.Kolega zadał mi pytanie,więc mu odpowiedziałem,a ty swoimi ludowymi mądrościami wcinasz się między wódkę a zakąskę.

Jeśli chcesz,to udziel mu innej rady,a nie zajeżdzaj z wiejskimi tuningami.Amen

Opublikowano

Racja, szkoda moich wypocin :hi: