jacek70 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Mam pytanie czy ktoś przerabiał tylne lampy podłączając przeciwmgielne jako dodatkowy stop?...... oczywiście wcześniej dokładając drugą żarówkę do p.mgielnych aby były dwa.
Fido Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 Nie ten dział po pierwsze a po drugie poleci ci dowodzik przy pierwszej kontroli (policji lub podczas przeglądu).
Bart_poznan Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 ja miałem kiedyś pomysł żeby zamiast przeciwmgielnych zrobić stopy , a przeciwmgielne dać na tą żarówke co pierwotnie jest stop w sumie wystarczy piny przełożyć
jacek70 Opublikowano 7 Lipca 2013 Autor Opublikowano 7 Lipca 2013 Przepraszam bardzo jak to nie ten dział. Czy napisanie o światłach w dziale Układ elektryczny to zbrodnia czy jakieś przestępstwo.To gdzie miałem napisać w dziale Zawieszenie...
Fido Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 Przepraszam bardzo jak to nie ten dział Temat umieściłeś w dziale Zrób to sam i został teraz przeniesiony w Elektryczny więc się nie unoś. A pomysł podłączenia przeciwmgielnych tylnych jako dodatkowy stop to pomysł porąbany. Nie chciałbym za takim w nocy w korku stać. Może zamiast pozycyjnych przednich podłącz sobie drogowe, będziesz lepiej widoczny. Sorry, ale za taki "tjuning" powinni kasować auto wraz z kierowcą.
Rekomendowane odpowiedzi