witjacrf Opublikowano 3 Lipca 2013 Opublikowano 3 Lipca 2013 Witam. W Grudniu 2012 zakupiłem 2 lampki led ORI z OOOO. do oświetlenia tablicy rejestracyjnej. Lampki te działały do dnia dzisiejszego gdzie to jedna po prawej stronie ledwo co świeci (widać na foto). I tu pytanie czy oryginalne ledy tak krótko świeca? Dodam że na kompie nie pokazuje żadnego błędu. uszkodzony led: działająca (prawa żarówka led) prawidłowo:
Fr0styyy. Opublikowano 3 Lipca 2013 Opublikowano 3 Lipca 2013 Kup ledy z 2 letnią gwarancją od kolegi Tomnik i zapomnij o jakichkolwiek problemach z nimi
Gość Opublikowano 3 Lipca 2013 Opublikowano 3 Lipca 2013 witjacrf - masz na nie od roku do dwóch lat gwarancji przecież - masz paragon ? ---------- Post dopisany at 18:19 ---------- Poprzedni post napisany at 18:17 ---------- ja mam gdzieś w domu paragonik z aso więc mogę zreklamować tę Twoją lampkę i jeśli się uda to dostałbyś nową .
witjacrf Opublikowano 3 Lipca 2013 Autor Opublikowano 3 Lipca 2013 Mam paragon.A raczej fakturę bo to ASO wystawiało. Tylko pytanie czy uznają mi gwarancję i czy nie stwierdzą że to "zmęczenie materiału" i ten typ tak ma...
Gość Opublikowano 3 Lipca 2013 Opublikowano 3 Lipca 2013 a co mają nie uznać - to nie sprzęgło że można spalić jeśli się jeździć nie umie. lampkę montuje się na jednej śrubce i tyle - ma gwarancję dwa lata (przynajmniej w Rze) i żądaj wymiany na nówkę
Krumak Opublikowano 3 Lipca 2013 Opublikowano 3 Lipca 2013 Spokojnie uznają, mi w ASO wymienili od ręki.
witjacrf Opublikowano 4 Lipca 2013 Autor Opublikowano 4 Lipca 2013 Ok dzisiaj odkopię paragon i udam się do mojego ASO do Rybnika. Skoro kupowałem w Tarnowie w ASO to czy w Rybniku w ASO uznają gwarancję?
rav85 Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 nie wiem jak u was ale w wawie trzeba jechać tam gdzie się kupowało ;/
Rekomendowane odpowiedzi