witjacrf Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 Witam. Mam pytanie odnośnie radyjka. Obecnie posiadam radyjko audi concert 2. Chciałbym sobie zamontować takie radyjko: AUDI CONCERT III A3 MP3 !! NAJPEWNIEJ !! GWARANCJA (3362300314) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. czyli concert3. I tu pytanie czy radio podejdzie P&P? I co z climatroniciem bo rozmiarowo nie zmieści się do tej wnęki co mam po concert2.
domin79 Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 szukaj z A4 to z A3 niepodejdzie rozmiarowo , co do montarzu to poszukaj na forum temató jest tego troche chociazby http://a4-klub.pl/warsztat-zrob-to-26/all-rns-e-7428/ http://a4-klub.pl/wnetrze-99/all-b6-docinanie-climatronica-tunelu-kosz-2-din-127043/
predki74 Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 Poza zrobieniem tunela na dwa din to trzeba kupić kostkę nową parę kabelków przełożyć i będzie działać ja mam concerta 3 założonego i jest git
pakotomasz Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 Kolego witjacrf dałeś do myślenia z tą podmianką na Concert 3, też się teraz nad tym zastanawiam:eusathink: Jakbyś to ogarnął daj znać co i jak:wink:
RAFII Opublikowano 8 Lipca 2013 Opublikowano 8 Lipca 2013 witjacrf witam co do przeróbki z concerta ll na lll nic trudnego jeden dzień i zrobione jeśli wcześniej nic takiego nie robiłeś tunel możesz przerobić ,zmiana stelaża na 2din kupienie climatronika 2din lub rezanie proponuje pierwszą opcje oryginalnie wygląda , popielniczka na 2din . przejściówka iso-iso2 di sens ,+ub mostkujemy i cieszymy się radiem mp3
witjacrf Opublikowano 9 Lipca 2013 Autor Opublikowano 9 Lipca 2013 No trochę roboty jest... Sam się za to nie zabiorę więc nie macie jakiegoś fachowca na Śląsku co by to ogarnął?
Rekomendowane odpowiedzi